Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη μεγάλη πυρκαγιά που πέρασε από την περιοχή του Χαλανδρίου. Μία σορός γυναίκας βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της φωτιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είναι άνω των 60 ετών, αλλοδαπή και εργαζόταν σε βιοτεχνία κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής, στην οδό Αναπαύσεως. 

Την ώρα της φωτιάς όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης βγήκαν από το κτήριο και κατά την καταμέτρηση έγινε αντιληπτή η απουσία της, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Πληροφορίες θέλουν τη σορό της γυναίκας να εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά στο κτήριο είχε επεκταθεί. Το κτήριο βρίσκεται στην διασταύρωση της οδού Αναπαύσεως και Στρατονίκης, στα σύνορα Χαλανδρίου – Βριλησσίων, αλλά διοικητικά ανήκει στο Χαλάνδρι.

Nωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι υπάρχει μία για αγνοούμενη γυναίκα περίπου 65 ετών, η οποία εργαζόταν σε μια εταιρεία με στολισμούς κηδειών στην οδό Αναπαύσεως.

Ωστόσο, η πληροφορία δεν επιβεβαιωνόταν από τις Aρχές. O εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, είπε ότι δεν είχε γίνει αναφορά στην Πυροσβεστική.

«Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Νωρίτερα το Star είχε μεταδώσει πως όταν ξέσπασε η φωτιά στην εταιρεία, οι είκοσι εργαζόμενοι πρόλαβαν να βγουν έξω, όμως ανάμεσά τους δεν είδαν τη γυναίκα. Επειδή έχει δύο εισόδους η εταιρεία υπέθεσαν ότι μπορεί να έτρεξε και να βγήκε. Ωστόσο, την καλούσαν στο κινητό, το οποίο ήταν κλειστό.

Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου
Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο «Μισέλ ο Μαροκινός», ελεύθεροι οι άλλοι 6

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι απολογίες των πρώτων εφτά εμπλεκόμενων στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγ...

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα – Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε νωρίτερα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε Αθήνα, Γκάζι και Νίκαια, πολύ ισχυρή ήταν η βροχή στους Αμπελόκηπους, ενώ έβρεξε σ...

Φόρτωση άρθρων...