Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Βρούτσης: Επί ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν 210.000 θέσεις εργασίας (Video)

Ελλάδα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τα στοιχεία για την απασχόληση και την ανεργία. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «επί ΣΥΡΙΖΑ, τη διετία 2015-2016, χάθηκαν 210.000 θέσεις εργασίας». «Αυτό είναι το αποτέλεσμα του λογαριασμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι εργαζόμενοι ζουν μια σκληρή πραγματικότητα», σημείωσε, και υπογράμμισε πως η ΕΛΣΤΑΤ, και όχι η «Εργάνη», αποτυπώνει τα στοιχεία για την απασχόληση και την ανεργία.

Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης δήλωσε πως: Για πρώτη φορά έσπασε ένα αρνητικό ρεκόρ στην αγορά εργασίας, καθώς οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης πήραν "κεφάλι".

«Στο τέλος του 2016 το μακροοικονομικό αποτέλεσμα ήταν η ανεργία να είναι στο 19,5%, δυστυχώς με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στο 24%», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ιερά Οδό - Χωρίς κράνος ο οδηγός της μηχανής, προσπάθησε να αποφύγει τον πεζό που παρέσυρε

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν οδηγό μηχανής που παρέσυρε πεζό, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22.9.2024) στην Ιερά Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή με οδηγ...

Φόρτωση άρθρων...