Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Χαλκίδα: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς - Δύο συλλήψεις

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς αστυνομικών έγινε τα ξημερώματα στη Χαλκίδα. Βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούν να σταματήσουν το όχημα, με τον οδηγό του να αναπτύσσει ταχύτητα και να διαφεύγει ενώ ακούγονται πυροβολισμοί από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όχημα της ΟΠΚΕ εντόπισε ένα ύποπτο αυτοκίνητο και του έκανε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα αλλά λίγο αργότερα εγκλωβίστηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να κατέβει, εκείνος δεν υπάκουσε και με ελιγμό διέφυγε ενώ τότε ακούγονται πυροβολισμοί από τη μεριά των αστυνομικών. Μιάμιση ώρα μετά, το όχημα εντοπίστηκε και συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων τ...

Θρίλερ με αγνοούμενο από την Κοζάνη - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμ...

Φόρτωση άρθρων...