Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Μπέρδεμα στη Χαλκίδα: Πατέρας συνελήφθη τη μια μέρα για ενδοοικογενειακή βια και την επόμενη για... απαγωγή

Συνελήφθη την Τετάρτη, μετά από καταγγελία γειτόνων, ο πατέρας ενός ανήλικου αγοριού με την κατηγορία ότι χτύπησε το παιδί του άσχημα. Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που τον άφησε ελεύθερο.

Όμως αργά την Πέμπτη το βράδυ παρ' ολίγο να συλληφθεί με την κατηγορία της απαγωγής ανηλίκου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online.

Περαστικοί που πήγαιναν στο παζάρι της Αγίας Παρασκευής, είδαν ένα παιδί να φωνάζει δυνατά και επανειλημμένα "άσε με άσε με" σε ένα άντρα που τον κράταγε σφικτά. Ειδοποίησαν την αστυνομία νομίζοντας ότι απαγάγει το παιδί. Όμως όπως τους εξήγησε δεν τον άφηνε να πάει μόνος του στο παζάρι και ήθελε να το επιστρέψει στο σπίτι τους στην περιοχή Αλωνάκι.

Το παιδί επέμενε να φωνάζει και έτσι έγινε το μπέρδεμα με την παραλίγο απαγωγή. Οπότε οι αστυνομικοί αποχώρησαν...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Φόρτωση άρθρων...