Κυριακή
06 Οκτωβρίου 2024

Χαλκίδα: Πρώην σύντροφος 19χρονης την απειλούσε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της και την έστειλε στο νοσοκομείο

Η κακοποιημένη κοπέλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online είχε χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της. Αυτός όμως δεν μπορούσε να το ξεπεράσει και την ενοχλούσε συνεχώς. 

Το Σάββατο έμαθε ότι θα πήγαινε το βράδυ σε ένα μαγαζί στην παραλία για να διασκεδάσει με την παρέα της. Εκεί εμφανίστηκε ο πρώην και λογοφέρανε άσχημα. Εν συνεχεία εκείνος έφυγε και αργότερα επέστρεψε σπίτι της μαζί με την παρέα της, που είχε δει το επεισόδιο, για να έχει μια ασφάλεια. 

Την καληνύχτισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και η 19χρονη ανέβηκε στο σπίτι της. Μόλις ανοίγει την πόρτα όμως βλέπει μέσα τον πρώην σύντροφό της με ένα μαχαίρι ο οποίος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ενώ στην συνέχεια την έδειρε με αποτέλεσμα να της σπάσει τη γνάθο. Η 19χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η Αστυνομία αναζητεί τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: Προγραμματισμένη η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΟΗΕ για τις συνθήκες κράτησης κρατουμένων στην Ελλάδα

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με αφορμή ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής για τις συνθήκες κράτησης κρατουμένων σε αστυνομικά τμήματα, εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει ότι η επικείμενη επίσκεψη...

Ηράκλειο: Συνελήφθη ο διευθυντής του ξενοδοχείου για τα σφηνάκια με… καυστικό υγρό – Τα νεότερα για τους 5 ασθενείς

Συνελήφθη ο διευθυντής του ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο μπαρ του οποίου διασκέδαζαν οι τουρίστες οι οποίοι κατανάλωσαν… καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά. Παράλληλα, σχημ...

Φόρτωση άρθρων...