Σοκαρισμένος είναι ακόμα ο 26χρονος οδηγός μηχανής delivery που επέζησε ως εκ θαύματος μετά το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Χαϊνά στο ύψος του γηπέδου της Χαλκίδας το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ν.Λ. μίλησε στο eviaonline, για την στιγμή της σύγκρουσης και περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε, καθώς εκσφενδονίστηκε στο έδαφος, ενώ έχασε 2 φορές τις αισθήσεις του μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας με σπασμένη κλείδα.

Ακολουθεί η περιγραφή του Ν. Λ. στο eviaonline για τις συνθήκες κατά τις οποίες συνέβη το σφοδρό τροχαίο, καθώς και το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης.

“Εγώ ερχόμουν από παραγγελία από την Λιανή Άμμο. Πήγαινα με περίπου 50 χιλιόμετρα και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου το αμάξι να στρίβει και να μου κλείνει τον δρόμο. Πρόλαβα και έκαναν έναν ελιγμό λίγο αριστερά και τράκαρα στα πλάγια με αποτέλεσμα να φύγω από το μηχανάκι και να τρακάρω με τον ώμο μου στο πίσω φανάρι του αυτοκινήτου. Έχασα της αισθήσεις μου 2 φορές! Είχε μαζευτεί πολύς κόσμος γύρω μου και το ασθενοφόρο έκανε 10 λεπτά να έρθει”.

Το αποκλειστικό του eviaonline σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει καρέ καρέ την σύγκρουση που οδήγησε στον τραυματισμό του οδηγού Ν.Λ.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr