Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Χαλκιδική: Ιδιοκατασκευή το φονικό παιχνίδι όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος - Κατατέθηκε το πόρισμα

Ελλάδα

Έναν μήνα μετά την τραγωδία στην Χαλκιδική με θύμα 19χρονο από τη Βέροια όπου σκοτώθηκε πέφτοντας από παιχνίδι λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, ολοκληρώθηκε το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα το οποίο κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.

Από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο πραγματογνώμονας φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το φονικό παιχνίδι ήταν ιδιοκατασκευή και με είχε γίνει συρραφή με αρκετά άλλα εξαρτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το πόρισμα κινείται στον άξονα του σημειώματος που είχε κατατεθεί νωρίτερα, ότι δηλαδή το φονικό παιγνίδι crazy dance ήταν ιδιοκατασκευή, ενώ είχε γίνει και συρραφή με άλλα εξαρτήματα.

Ο διορισμένος από την αστυνομία πραγματογνώμονας Λάμπρος Γκλαβόπουλος παρέδωσε το πόρισμα χθες Πέμπτη αργά το βράδυ. Πηγές ανέφεραν ότι στην πολυσέλιδη έκθεση αναφέρεται σε κάθε σημείο του μηχανήματος όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος με τις παρατηρήσεις για τις ελλείψεις και τα προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στην αστυνομία έχει ήδη κατατεθεί και το πόρισμα του έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιγνίδι που διενήργησε ύστερα από αίτημα του πατέρα η εταιρεία TUV που πιστοποιεί λούνα παρκ.

Έγκυρες πηγές της Voria.gr σημείωναν ότι και σε αυτό το πόρισμα γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό ελλείψεων.

Η κατάθεση του πορίσματος θα επιταχύνει την εισαγγελική έρευνα καθώς αναμένεται να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις πρόσωπα που εμπλέκονται με το δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με στόχο 25χρονο - Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να βρουν καταφύγιο

Σε βίντεο έχουν καταγραφεί η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένας 25χρονος στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να τρέχει ...

Χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές

Να περάσει ναρκωτικά σε τρεις πελάτες του που κρατούνται στις φυλακές Τρικάλων προσπάθησε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που συνελήφθη από τις Αρχές. Το περιστατικό συνέβη την περ...

Φόρτωση άρθρων...