Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Χαλκιδική: «Κλεμμένα από τη Βουλγαρία τα μηχανήματα, τα βούτηξε από σκραπ» καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος στο λούνα παρκ

Ελλάδα

Συγκλονιστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο λούνα παρκ Χαλκιδική όταν έσπασε μέρος παιχνιδιού με αποτέλεσμα 19χρονος να εκσφενδονιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη Βουλγαρία χωρίς να έχουν πιστοποιητικά. Τα «βούτηξε», όπως αναφέρει, από σκραπ, τα έβαζε και τα χρησιμοποιούσε κανονικά.

«Τα μηχανήματα όλα … 9 στα 10 είναι άχαρτα πρώτον, κάποια είναι κλεμμένα από την Βουλγαρία, ασυντήρητα σε πολύ άθλια κατάσταση. Ήτανε να πάνε σε σκραπ και πήγε και τα βούτηξε έξω από το σκραπ, τα έβαψε και τα λειτουργεί… και όχι τώρα, εδώ και πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην εργαζόμενος του λούνα παρκ.

Συγκλονιστική είναι η εικασία του πρώην εργαζομένου πως είναι πιθανό να ήταν ο μόνος που είχε την συγκεκριμένη πιστοποίηση μέσα σε δύο χρόνια στα οποία ο ίδιος εργαζόταν στο εν λόγω λουνα παρκ. Μάλιστα, ο καταγγέλλων δήλωσε πως τα μηχανήματα που υπήρχαν εκεί ήταν «κάπως επικίνδυνα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας άρπαξε το μωρό του από το νοσοκομείο και εξαφανίστηκε

Το κοριτσάκι παρέμενε στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γ...

Φόρτωση άρθρων...