Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του 8χρονου - Κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του

Ελλάδα

Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία Ιερισσού στη Χαλκιδική, έπειτα από τον θάνατο του 8χρονου παιδιού που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών του, το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό σπίτι στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε στο thesstoday ότι «πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε».

Tο παιδί υπέφερε από αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως εξαιτίας αυτού υπέστη οξεία περικαρδίτιδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τέταρτη φρεγάτα Belharra ανακοίνωσε ο Δένδιας - Θα εξοπλιστούν με πυραύλους «Scalp Naval» (Videos)

H καθέλκυση της δεύτερης φρεγάτας FDI ΗΝ Belh@rra με το όνομα της «Νέαρχος» πραγματοποιήθηκε στα ναυπηγεία του Naval Group, στο Λοριάν της Γαλλίας, για λογαριασμό του Πολεμικού Ναυ...

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 15χρονος από συνομηλίκους του - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από ομάδα έξι συνομηλίκων του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με τους δράστες μάλιστα να βιντεοσκοπούν την επίθεση τους. Αφορμή της επίθεσης φέρεται...

Φόρτωση άρθρων...