Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Χαλκιδική: Πέθανε 19χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε λούνα παρκ

Ελλάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε 19χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τη Δευτέρα 19/8, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος της εγκατάστασης, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ο χειριστής του.

Το παιχνίδι στο οποίο είχε ανέβει ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Κατά τη μεταφορά του όμως το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι συγγενείς του δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί και ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρισκόταν με τον αδερφό του πάνω στο παιχνίδι και προσπάθησε να σωθεί, κρατώντας τον από την μπλούζα, ωστόσο εκσφενδονίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Και το δεύτερο αγόρι τραυματίστηκε, αλλά ελαφρά.

Ο 19χρονος έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με στόχο 25χρονο - Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να βρουν καταφύγιο

Σε βίντεο έχουν καταγραφεί η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένας 25χρονος στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να τρέχει ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ανα...

Φόρτωση άρθρων...