Πέμπτη
03 Οκτωβρίου 2024

Χανιά: Επτά συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο

Δύο μαθητές συνελήφθησαν σήμερα στα Χανιά, για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος συμμαθητή τους. Ακόμα, συνελήφθησαν οι γονείς των δύο παιδιών και ο διευθυντής της σχολικής μονάδας όπου συνέβη το περιστατικό βίας, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, τα οποία οδήγησαν τους αστυνομικούς να προβούν στις συλλήψεις, οι δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, προκάλεσαν χθες σωματική βλάβη σε ανήλικο συμμαθητή τους 15 ετών, ευρισκόμενοι στο ίδιο χώρο σχολικής μονάδας στα Χανιά. 

Οι μαθητές ενεπλάκησαν μεταξύ τους σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας, οι δύο χτύπησαν τον 15χρονο προκαλώντας τον τραυματισμό του. Ο μαθητής που χτυπήθηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για μία ημέρα στο νοσοκομείο Χανίων με χτυπήματα στον κορμό του σώματος. 

Ακόμα, συνελήφθησαν οι τέσσερις κηδεμόνες και ο διευθυντής σχολικής μονάδας και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ο μαθητής έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική: Συνελήφθησαν 6 άτομα - Kατασχέθηκαν πιστόλια

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Δυτική Αττική για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά την διάρκεια της α...

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών στο Αγρίνιο

Συμπλοκή νεαρών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ένας εκ των εμπλεκομένων φέρει τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά, Σύμφωνα με το agriniopress.gr....

Φόρτωση άρθρων...