Πέμπτη
18 Δεκεμβρίου 2025

Χανιά: Ημίγυμνος διαρρήκτης έκλεψε τάματα και μεγάλο χρηματικό ποσό από εκκλησία (βίντεο)

Ελλάδα
Tags: Χανιά

Πραγματικά αδίστακτος ήταν ένας διαρρήκτης στα Χανιά που εισέβαλε ημίγυμνος σε εκκλησία κλέβοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το παγκάρι, αλλά και τάματα που είχαν αφήσει στο ναό πιστοί.

Το περιστατικό με το διαρρήκτη συνέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπλάντζια Χανίων, περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο υπεύθυνος του ναού Γιώργος Ηλιάκης, ο δράστης ήταν ημίγυμνος και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα ύφασμα.

Ο άγνωστος άνδρας μπήκε στην εκκλησία, καθώς έσπασε το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται στο ιερό. Μάλιστα, την ώρα που το έσπασε πρέπει να κόπηκε καθώς βρέθηκε σε διάφορα σημεία αίμα του δράστη.

Ο διαρρήκτης πήγε κατευθείαν στα παγκάρια τα οποία έσπασε προκειμένου να πάρει από μέσα όσα χρήματα υπήρχαν. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο στο μεγάλο χρηματικό ποσό που έκλεψε, καθώς άρπαξε και ρολόγια, δαχτυλίδια και καδένες που είχαν αφήσει πιστοί για τάματα.

Στη συνέχεια έφυγε ανενόχλητος αφήνοντας όμως πίσω του δακτυλικά αποτυπώματα και σταγόνες αίματος που έτρεξε από τα σημεία που κόπηκε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίκη Χρυσής Αυγής: Την ενοχή και των 42 κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας

Έπειτα από τέσσερις δικασίμους η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Κυριακή Στεφανάτου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ολο...

Φόρτωση άρθρων...