Παρασκευή
27 Σεπτεμβρίου 2024

Χανιά: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών – Συνελήφθη 16χρονη και ο πατέρας της

Ελλάδα

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας. Δύο μαθητές, μια 16χρονη και ένας 15χρονος καβγάδισαν, και κάποια στιγμή η 16χρονη επιτέθηκε στον ανήλικο μαθητή, το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από σχολικό συγκρότημα σε περιοχή των Χανίων, σύμφωνα με το zarpanews.gr. 

Σήμερα η ανήλικη συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης και μαζί ο πατέρας της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το νέο περιστατικό βίας: «Συνελήφθη, σήμερα (26.09.2024) στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ανήλικη ημεδαπή κατηγορούμενη για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος επίσης ανήλικου ημεδαπού.

Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας της ανήλικης και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, μεσημβρινές ώρες χθες (25.09.2024) οι δύο ανήλικοι ενεπλάκησαν σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας η ανήλικη προκάλεσε τον τραυματισμό του ανήλικου.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χανίων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Yπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, ακόμα ένα περιστατικό είχε συμβεί στα Χανιά, έξω από Γυμνάσιο στις Μουρνιές, όταν τρεις ανήλικες επιτέθηκαν εναντίον συμμαθήτριάς τους.

Σήμερα, αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά στην Αττική - Συλλήψεις και προσαγωγές

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ταυτόχρονα σε έξι καταυλισμούς Ρομά στην Αττική είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Σε καταυλισμό στη Βόρεια Αττική μάλιστα εντοπίστηκαν δύο Ρομά που κατηγορο...

Φόρτωση άρθρων...