Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Χανιά: Στους 14 οι συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο στο ΕΠΑΛ

Ελλάδα

Στους 14 έφτασαν οι συλληφθέντες που φαίνεται πως ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο με χαράκωμα μαθητή στο εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Χανίων.

Πρόκειται για έξι ανήλικους και δύο ενήλικες που φέρεται να εμπλέκονται στην επίθεση και για γονείς και κηδεμόνες των 6 ανηλίκων, κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη και αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του Εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr.

Νωρίτερα, είχε γνωστοποιηθεί πως οι δύο εκ των ενηλίκων που φαίνεται πως εμπλέκονται στο επεισόδιο, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χανίων το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπττεμβρίου.

Το χρονικό

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο «εξωσχολικοί» μπήκαν στον προαύλιο χώρο του εσπερινού ΕΠΑΛ, την ώρα που βρίσκονταν εκεί και μαθητές του σχολείου, και κινήθηκαν επιθετικά κατά ενός 18χρονου.

Ο ένας εκ τω «εξωσχολικών» έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο προκάλεσε τραύμα το πρόσωπο του μαθητή.

Αμέσως οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ άμεσα εκλήθη η αστυνομία στον τόπο του συμβάντος.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. Εκεί μετέβησαν και αστυνομικοί για να του πάρουν κατάθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο «Μισέλ ο Μαροκινός», ελεύθεροι οι άλλοι 6

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι απολογίες των πρώτων εφτά εμπλεκόμενων στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγ...

Φόρτωση άρθρων...