Κυριακή
20 Οκτωβρίου 2024

Χάρης Δούκας: Ο γάμος με τη Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα - Ποιοι έδωσαν το παρών

Ελλάδα

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Χάρης Δούκας με τη Γεωργία Πολυτάνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, από όπου κατάγεται η νύφη. Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, όπως και υποψήφιοι για την προεδρία στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία. 

Εν μέσω χειροκροτημάτων η νύφη έφτασε λίγο μετά τις 19:10 στην εκκλησία, έλαβε την ανθοδέσμη από τον αγαπημένο της Χάρη Δούκα και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγο μετά τις 20:00 η τελετή ολοκληρώθηκε με το νεόνυμφο ζευγάρι να βγαίνει σε ένα κλίμα μεγάλης ευθυμίας έξω από την εκκλησία. +

doukas__7_

Ο Χάρης Δούκας ήταν πιστός στο ραντεβού του στις 18:30 και υποδέχτηκε στους καλεσμένους, που έφτασαν τους 1.100, ενώ η νύφη έφτασε μετά τις 19:10 συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδερφό της.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χάρουμενος, περιμένουμε τη νύφη», είπε σινομιλώντας με τους παρευρισκόμενους στο προαύλιο της εκκλησίας.

gamos__2_

Δείτε βίντεο από τον γάμο του Χάρη Δούκα:

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου - Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του Χάρη Δούκα. Ενώ το μυστήριο τέλεσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μαζί με τον Μητροπολίτη Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ήταν εκεί, αλλά κι αρκετά μέλη του κόμματος έδωσαν το παρών. Aνάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο Παναγιώτης Βλάχος, η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον Μάξιμο Μουμούρη. Επίσης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης και η Μιλένα Αποστολάκη.

Ανάμεσα στους δημάρχους που παραβρέθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν του Αιγάλω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Μετά το μυστήριο ακολουθεί δεξίωση στο κτήμα Casa e Campo στις Αφίδνες.

Δείτε φωτογραφίες:

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

 

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

 

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βάσω Παπανδρέου: Στο Αίγιο κηδεύτηκε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ - Την αποχαιρέτησε το «όλον ΠΑΣΟΚ»

Το τελευταίο αντίο στη Βάσω Παπανδρέου που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, σε ηλικία 80 ετών είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου, συγγενείς, φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τα οποία συμπορε...

Ταυτότητες και διαβατήρια αμφιβόλου γνησιότητας εντοπίστηκαν σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένας τυχαίος έλεγχος της Αστυνομίας σε αλλοδαπό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας οδήγησε στον εντοπισμό πλήθους ταυτοποιητικών εγγράφων αμφιβόλου γνησιότητ...

Φόρτωση άρθρων...