Τετάρτη
26 Ιουνίου 2024

Λύτρας: Το panic button εγκατέστησε η σύζυγός του - Ο φόβος της μετά τον ξυλοδαρμό και η φύλαξη

Το κουμπί πανικού (panic button) εγκατέστησε σήμερα το πρωί η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της και μετά το γεγονός ότι ο γνωστός ποινικολόγος αφέθηκε ελεύθερος από τη Δικαιοσύνη, θέλησε να έχει μαζί της το κουμπί πανικού, προκειμένου να μπορεί να ειδοποιήσει τις αρχές σε περίπτωση κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) η σύζυγος του δικηγόρου επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για το κουμπί πανικού. Έτσι σήμερα το πρωί η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και αξιωματικοί του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας,  της εγκατέστησαν το panic button.

Από τη Δευτέρα έχει τεθεί στη διάθεση της δικηγόρου και περιπολικό για την ασφάλειά της.

Το σκεπτικό της μη προφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν μετά την απολογία του Απόστολου Λύτρα να τον αφήσουν ελεύθερο, λαμβάνοντας υπόψη την κατάθεση του θύματος. Ότι δηλαδή ήταν η πρώτη φορά που ο Απόστολος Λύτρας ο άγριος ξυλοδαρμός την χτύπησε. Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάθεση πήραν και από την πρώην σύζυγό του, η οποία ναι μεν τον είχε καταγγείλει αλλά στο δικαστήριο ανακάλεσε.

Ο Απόστολος Λύτρας στην κατάθεσή του ανέφερε ότι θα ζητήσει ψυχολογική βοήθεια και σημείωσε ότι «δεν έχω υπάρξει ποτέ βίαιος». Έτσι, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως η υποχρέωση μετοίκησης από το κοινό σπίτι, όπου διαμένει με τη σύζυγο του, απαγόρευση να την πλησιάζει και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποινική δίωξη κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ - Panic Button έβαλαν στα κινητά τους σύντροφος και εν διαστάσει σύζυγος

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του στο κρατικό κανάλι, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας του ζήτη...

Εύβοια: «Σκηνές» από ταινία φαντασίας - Απέραντο κάμπινγκ έγινε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού

Προβληματισμό φαίνεται να έχει προκαλέσει στην Εύβοια ο αριθμός των κατασκηνωτών που επέλεξαν να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε μία από τις πιο όμορφες...

Φόρτωση άρθρων...