Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ύψωσαν τουρκική σημαία στη Σύμη;

Ελλάδα

"Θολό" τοπίο σκεπάζει την πληροφορία πως υψώθηκε τουρκική σημαία στη Σύμη. "Σιγή ιχθύος" από το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ φορείς του νησιού μιλούν για προσπάθεια "πλήγματος" στον τουρισμό.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες γύρω από την είδηση πως υψώθηκε τουρκική σημαία σε εκκλησάκι στη Σύμη.

Μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τους αρμόδιους φορείς, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό συνέβη, το βράδυ της 31ης Ιουλίου. Υψώθηκε δηλαδή μία τουρκική σημαία δίπλα σε μία ελληνική στη Σύμη.

Όπως προαναφέραμε, το υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ οι πληροφορίες από το νησί είναι αντικρουόμενες.

Πηγές επιβεβαιώνουν το περιστατικό, ενώ αντίθετα ο δήμαρχος του νησιού το διαψεύδει κατηγορηματικά, χαρακτηρίζοντάς το "σαχλαμάρες", λέγοντας ακόμη πως η πληροφορία αυτή έχει διαδοθεί για να πλήξει τον τουρισμό της περιοχής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκιδική: Πόρισμα-καταπέλτης του πραγματογνώμονα για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Καταπέλτης είναι το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική. Στην έκθεση που συνέταξε ο πραγματογνώμονας για το δυστύχημα στο λούνα παρκ...

Τροχαίο στην Εύβοια: Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή – Τραυματίστηκε γυναίκα (Photos)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στα φανάρια της Νέας Λαμψάκου στην Εύβοια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline φορτηγό συγκ...

Φόρτωση άρθρων...