Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Αίτηση για τη χορήγηση τηλεοπτική άδειας και από το Star

Media

Αίτηση κατέθεσε σήμερα το Star στην ΓΓΕΕ για την διέκδίκηση μίας εκ των αδειών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, ενώ προηγήθηκε χθες ο ΣΚΑΪ.

Να σημειώσουμε ότι αν και η σχετική προθεσμία λήγει τυπικά στις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας, για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που λειτουργούν ήδη η προθεσμία είναι έως σήμερα τα μεσάνυχτα, ενώ μπορούν να καταθέσουν τους φακέλους τους και τη Δευτέρα, μόνο υπό την προϋπόθεση, οτι θα συμπεριλάβουν στα απαιτούμενα δικαιολογητικά και νέες οικονομικές καταστάσεις, ενημερωμένες έως τις 30 Ιουνίου.

Να τονιστεί ότι μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα προλάβει να καταθέσει το δικό του φάκελο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, μετά και το χθεσινό -και για μια ακόμη φορά- άκαρπο, διοικητικό συμβούλιο των μετόχων, το οποίο συνεδρίασε για να συμφωνήσει στο νέο επιχειρηματικό σχέδιο του σταθμού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά στον Κολωνό. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην πλατεία Πέτρουλα. Πληροφορ...

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο «Μισέλ ο Μαροκινός», ελεύθεροι οι άλλοι 6

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι απολογίες των πρώτων εφτά εμπλεκόμενων στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγ...

Φόρτωση άρθρων...