Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Δεν αντέχω την ηλιθιότητα, μπορεί να με στείλει στον τάφο

Media

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτά που τον εκνευρίζουν και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του με όσους μιλάνε στο τηλέφωνο την ώρα που οδηγούν.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν εκνευρίζεται ποτέ ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος απάντησε: «Εκνευρίζομαι και πάρα πολύ μάλιστα. Η ηλιθιότητα μπορεί να με βγάλει από τα ρούχα μου, να με στείλει στον τάφο! Δεν αντέχω την ηλιθιότητα, με ξεπερνάει, δεν μπορώ».

Ακόμα, ο ηθοποιός εξήγησε πως: «Εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν οδηγώ. Δηλαδή αν ήμουν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών θα είχα αφαιρέσει τα μισά διπλώματα από αυτούς που οδηγούν.

Όταν κάποια κυρία ή κάποιος κύριος μιλάει στο τηλέφωνο και δεν τον συλλαμβάνουν βέβαια και πηγαίνει με ένα χιλιόμετρο και εγώ βιάζομαι να πάω στην δουλειά μου τον βρίζω».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»

Προεκλογικό δώρο ΣΥΡΙΖΑ στον Σαλμά. Του διέγραψαν πρόστιμο 176.000 ευρώ λίγες μέρες πριν τις κάλπες. Tι συνέβη παραµονές των εκλογών του 2019 µε τη σύζυγο του πρώην υπουργού.

Φόρτωση άρθρων...