Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Αποδεκτή τελικά η υποψηφιότητα Καλογρίτσα στον διαγωνισμό - παρωδία

Media

Σε παρωδία εξελίσσεται, με το "καλημέρα", ο πολυδιαφημισμένος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με αφορμή την εκπρόθεσμη- όπως καταγγέλλεται - κατάθεση εγγυητικής επιστολής από την πλευρά του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. 

Κατά της υποψηφιότητας του επιχειρηματία υπέβαλαν ενστάσεις τα υπόλοιπα υποψήφια επιχειρηματικά σχήματα, με το επιχείρημα ότι κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή των 3 εκατομμυρίων ευρώ που όφειλαν όλοι να υποβάλλουν σήμερα, ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία.

Σύμφωνα με τις ενστάσεις των 8, η προθεσμία για την υποβολή της εγγυητικής επιστολής ήταν έως τις 3 το μεσημέρι ενώ ο κ. Καλογρίτσας την κατέθεσε με 40 λεπτά καθυστέρηση, δηλαδή στις 15.40.

Πηγές από την Γενική Γραμματεία αναφέρουν ότι η Επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού απέρριψε τις ενστάσεις των 8 κατά Καλογρίτσα, λέγοντας ότι σύμφωνα με το κείμενο της προκήρυξης, η εγγυητική επιστολή πρέπει να κατατεθεί έως την παραμονή της διαδικασίας, χωρίς συγκεκριμένη ώρα εκπνοής της προθεσμίας, άρα η λήξη θεωρητικά είναι τα μεσάνυχτα.

Δείτε τι έγραφε νωρίτερα ο Lykavitos.gr για το θέμα 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρηστίδης: Να εφαρμοστεί άμεσα η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια

Το μείζονος σημασίας ζήτημα της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια, φέρνει στη Βουλή ο Παύλος Χρηστίδης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε. O βο...

Διαμαντοπούλου: Τώρα είναι η ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων

Την επιτακτική ανάγκη οι πολιτικές και οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ να εναρμονιστούν με τις εξελίξεις των καιρών, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, Άνν...

Φόρτωση άρθρων...