Το Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να έρθουν και να ζήσουν τη δημοπρασία της ζωής τους για 4η σεζόν! 

Σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash  η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία. 

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash»:

 Ο Διονύσης είναι αγιογράφος και φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο που κάποτε αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης κάθε μάγκα. Αν και ο πωλητής γνωρίζει καλά το αντικείμενό του, ακούει προσεκτικά την εκτίμηση του Θάνου Λούδου και καταγράφει όσα στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιήσει ως επιχειρήματα στο δωμάτιο των αγοραστών. Μια σημαντική πληροφορία, που προκύπτει από το δωμάτιο εκτίμησης, ανοίγει τον δρόμο για μια επιτυχημένη συμφωνία. 

Η Βίκυ φέρνει στο Cash or Trash ένα σετ τσαγιού που, όμως, διαφέρει από τα συνηθισμένα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αντικειμένου, όπως ο συνδυασμός του παλιού με το σύγχρονο, αλλά και η γλυπτικότητα της γραμμής του που δημιουργεί μια ψευδαίσθηση,  γοητεύουν τους αγοραστές. Θα είναι, άραγε, ανάλογα γοητευτικές και οι προσφορές τους; 

Σε αντίθεση με την αεράτη και μοντέρνα παρουσία της, η Λίλιαν φέρνει στο Cash or Trash ένα παραδοσιακό αντικείμενο, οικογενειακό κειμήλιο. Η πωλήτρια έχει στο μυαλό της ένα συγκεκριμένο ποσό που θέλει να της προσφέρουν οι αγοραστές προκειμένου να το αποχωριστεί. Στο δωμάτιο των αγοραστών το παιχνίδι της δημοπρασίας μπαίνει στα πλαίσια του παλιού καλού ανταγωνισμού.  

H Δέσποινα Μοιραράκη, με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, θα μας παρουσιάσει, όπως μόνο αυτή ξέρει, ξεχωριστά,

μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους, για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα, ακόμα πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αυτή τη σεζόν στο «Cash or Trash» θα… γίνει παιχνίδι! Τρεις νέοι αγοραστές, ο επιχειρηματίας  Άλεξ Σταυρίδης , η επιχειρηματίας ‘Αννα - Μαρία Ρογδάκη και ο CEO και ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρείας Νίκος Μανίας, έρχονται αποφασισμένοι να τα αγοράσουν όλα και δηλώνουν πως «Η τέταρτη σεζόν ανήκει στους καινούργιους»! 

Οι καινούργιοι αγοραστές, όμως, θα βρεθούν απέναντι στην «παλιά φρουρά» αγοραστών, τον έμπορο κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργο Τσαγκαράκη, την επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, την interion designer Ιόλη Χιωτίνη, τον παλαιοπώλη Δημήτρη Δεμερτζή, τον επιχειρηματία Θάνο Μαρίνη, τον δικηγόρο Φοίβο Στρουγγάρη, την παλαιοπώλισσα Άντα Πανά, την αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου, τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Κοσκινά, την έμπορο κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και τον γιατρό Γιώργο Δαράβαλη. 

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

#CashOrTrashGR  #StarChannelTV