Το «Watch Next», η πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, επιστρέφει για 4η χρονιά στην COSMOTE TV. Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, που θα προβληθεί απόψε (Παρασκευή 11/10, 20.00, COSMOTE CINEMA 1HD και YouTube κανάλι της COSMOTE TV), καλεσμένος είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλά για το «Υπάρχω», τη νέα ταινία της Tanweer Productions σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ο ίδιος αναφέρεται στο πώς προέκυψε ο ρόλος, στην προετοιμασία που χρειάστηκε, ενώ μοιράζεται και τις εμπειρίες του από τα γυρίσματα. Από τη συζήτηση δεν θα λείψει η αναφορά στις αγαπημένες του ταινίες, αλλά και στο κινηματογραφικό είδος που του αρέσει λιγότερο. Στο 2ο μέρος της εκπομπής, ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Ιωσηφίνα Γριβέα σχολιάζουν τη νέα ταινία «Τζόκερ: Τρέλα για 2».

Η εκπομπή  θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 20.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD και θα περιλαμβάνει προτάσεις νέων ταινιών, αφιερώματα και συνεντεύξεις με καλεσμένους από τον χώρο της 7ης τέχνης. Αμέσως μετά την προβολή τους, τα επεισόδια της εκπομπής θα διατίθενται on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.