Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

"Δεν θα επιτρέψω στον Παππά να ρίξει μαύρο στον Alpha" (Video)

Media

Ο πρόεδρος του Alpha εισέβαλε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της.

«Παναγία μου, θα πάθω τίποτα!», είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν μου έχεις ξανακάνει τέτοια έκπληξη», είπε η παρουσιάστρια. O πρόεδρος του Alpha, εμφανίστηκε στο πλατό, την ώρα της μαγειρικής.

Η «ωραία» Ελένη προσπάθησε να τον απομακρύνει από την κουζίνα του πλατό, λέγοντας: «Δημήτρη μου δεν θέλω να είσαι στην κουζίνα».

«Να φάμε ήρθαμε! Όλοι θα περνάμε από εδώ να τρώμε τώρα», απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς από τον «αέρα» της Ελένης. «Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός ΄΄σκοτώθηκε΄΄τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα «Παραπολιτικά»: Κωδικός «Αναγέννηση», το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας

Ποια φορολογικά κίνητρα προβλέπονται και ποιες φοροαπαλλαγές. Γκάλοπ της GPO για τα «Παραπολιτικά». Ανατροπές στο ΠΑΣΟΚ στην τελική ευθεία. Οι βασικοί άξονες ενίσχυσης της ελληνική...

Φόρτωση άρθρων...