Τρίτη
08 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το debate και οι «νέες» συμμαχίες

Διερευνητικές επαφές και τηλέφωνα. Οι δύο μονομάχοι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας καλούν εκείνους που αποκλείστηκαν στις 6 Οκτωβρίου στις εκλογές ΠΑΣΟΚ. Επικοινωνούν μαζί τους και προσβλέπουν στην πολυπόθητη στήριξη τους.

Παρασκήνιο

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας μετά τη πρόκριση στον πρώτο γύρο της εσωκομματικής αναμέτρησης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σηκώνουν τα μανίκια και ετοιμάζονται για την μάχη του δεύτερου γύρου της ερχόμενης Κυριακής.  

Αρχίζει η μάχη της στρατηγικής για τον Β' γύρο 

Στα επιτελεία των Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα επιχειρούν σε πρώτη φάση να αναλύσουν το αποτέλεσμα. Πού πήγαν καλά, πού υπάρχουν περιθώρια να πάνε ακόμα καλύτερα και, κυρίως, γιατί υπήρξαν αστοχίες. Στην πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη μπορεί να ξεκινούν την κούρσα του δεύτερου γύρου με το πλεονέκτημα της διαφοράς 8,5 μονάδων, όμως ξέρουν καλά ότι την ερχομένη Κυριακή οι κάλπες είναι πάλι άδειες. 

Θετικοί για νέο debate Ανδρουλάκης - Δούκας 

Η πρώτη κίνηση στη σκακιέρα έγινε από τον Χάρη Δούκα που ζήτησε debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη, κάνοντας μάλιστα και σχετική επικοινωνία με τη δημόσια τηλεόραση. Θετική ήταν η απάντηση από τον Νίκο Ανδρουλάκη, άρα μένει να δούμε ποια μέρα θα κλειδώσει και με ποιους όρους.

Αρχίζει το «σαφάρι» για τις συμμαχίες 

Το δεύτερο σημείο κλειδί σε αυτή τη μάχη των ημερών είναι το αν θα επιτευχθούν συμμαχίες. Προφανώς και οι δύο θα επιδιώξουν να συνεννοηθούν με τους συνυποψηφίους τους που βγήκαν εκτός κούρσας. Ωστόσο, από τις δηλώσεις τους, Παύλος Γεροουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης δεν πρόκειται να «κλείσουν» το μάτι σε κανέναν από τους δύο, ερωτηματικό παραμένει ως τώρα η στάση της Νάντιας Γιαννακοπούλου. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες Κασσελάκη – Οι διαφορές με το excel της Θεσσαλονίκης και τα «θολά» σημεία

Για ερωτήματα και γκρίζες ζώνες στο πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η Εφημερίδα των Συντακτών, καθώς σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα εξετ...

Τα μηνύματα του προϋπολογισμού προς τις αγορές, την κοινωνία και τα κόμματα που... ψάχνουν αρχηγούς

Εν μέσω της ανακατωσούρας στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του νέου αρχηγού και των... μαλλιοτραβηγμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση είναι ανήσυχη για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, αλλά τα...

Φόρτωση άρθρων...