Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το άγριο επεισόδιο έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου

Ελλάδα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 συλληφθέντες που εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον Εισαγγελέα Ανηλίκων και Ανακριτή μετά το άγριο επεισόδιο στο Λαύριο.

Από τους 13 συλληφθέντες οι 12 είναι ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Αντίθετα, σε βάρος του ενήλικα ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμπεται να δικαστεί από το αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 20 μαθητές συνεπλάκησαν άγρια έξω από το 1ο ΕΠΑΛ με έναν από τους εμπλεκόμενους στον καβγά να τραβάει μαχαίρι και να τραυματίζει δύο άτομα στο μηρό.

Οι δύο τραυματίες μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ανάμεσα στους ανήλικους συλληφθέντες βρίσκεται και ο 16χρονος που κρατούσε το μαχαίρι.

Στον Εισαγγελέα Ανηλίκων οδηγήθηκαν οι 13 συλληφθέντες από το χθεσινό περιστατικό στο Λαύριο

Οι περισσότεροι βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα ενώ σε βάρος του 16χρονου δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για Πρόκληση Επικίνδυνων Σωματικών Βλαβών και Παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Όλα δείχνουν πως οι δύο παρέες, από το Λαύριο και την Κερατέα, είχαν δώσει ραντεβού έξω από το σχολικό συγκρότημα για να λύσουν τις διαφορές τους καθώς είχε προηγηθεί ένας άγριος καβγάς το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους μαθητές είχαν πάει έξω από το ΕΠΑΛ με αλυσίδες και ρόπαλα για να χτυπηθούν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καλαμάτα: 4 συλλήψεις για την παράνομη διακίνηση των διασωθέντων αλλοδαπών ανοιχτά της Κορώνης

Στη σύλληψη 4 ατόμων, 3 υπηκόων Αφγανιστάν ηλικίας 24,28 και 29 ετών καθώς και ενός 38χρονου Ιρανού, προχώρησαν οι λιμενικές αρχές της Καλαμάτας σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυ...

Φόρτωση άρθρων...