Κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησης των εκπροσώπων των υποψηφίων με την πενταμελή επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού, ορίστηκαν και τα πρόσωπα που θα μπουν αύριο στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, για να συμμετάσχουν στην δημοπρασία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις που κατέθεσαν οι οκτώ υποψήφιες εταιρείες ( η EPSILON T.V. του Φίλιππου Βρυώνη, δεν όρισε ακόμη τον εκπρόσωπό της) είναι:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: Γιάννης Βαρδινογιάννης και Πάνος Κυριακόπουλος

ALTER EGO: Βαγγέλης Μαρινάκης

ΑΝΤΕΝΝΑ: Θοδωρής Κυριακού και Στρατής Λιαρέλης

ΣΚΑΪ: Κώστας Κιμπουρόπουλος

ALPHA: Δημήτρης Φουρλεμάδης

STAR: Κάρολος Αλκαλάι:

DIMERA: Ιβάν Σαββίδης και Γιώργος Σαββίδης

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ Α.Ε.: Βλαδίμηρος Καλογρίτσας

Οι εννέα επικεφαλής των αντιπροσωπειών κάθε υποψήφιας εταιρείας θα πρέπει να είναι παρόντες από τις επτά αύριο το πρωί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης για να παραστούν στην κλήρωση για το ποιο δωμάτιο θα καταλάβει ο καθένας. Από την στιγμή που θα εισέλθουν σε αυτό, δεν θα μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν με κανέναν τρόπο και με οποιοδήποτε πρόσωπο μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Υπολογίζεται από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, οτι η διαδικασία δημοπρασίας μόνο για την πρώτη άδεια θα διαρκέσει τουλάχιστον δώδεκα ώρες και για τις τέσσερις συνολικά τουλάχιστον 40 ώρες με τρεις τέσσερις ώρες διάλειμμα για ύπνο και ξεκούραση ενδιαμέσως. Καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας αυτής, ο επικεφαλής κάθε αντιπροσωπείας, δεν θα επιτρέπεται να εγκαταλείψει το μικρό δωμάτιο στο οποίο θα είναι απομονωμένος, παρά μόνο για να επισκεφθεί την τουαλέτα συνοδεία αστυνομικού. Δεν θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας με κανέναν απολύτως και θα παραμείνει αποκλεισμένος ως το τέλος της διαδικασίας, ακόμη και ο νικητής της πρώτης δημοπρασίας, παραμένοντας απλός θεατής των υπολοίπων.

Κάθε εκπρόσωπος ή ιδιοκτήτης εταιρείας που θα απομονωθεί στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, θα έχει μπροστά του έναν υπολογιστή με τον οποίο θα δηλώνει αν αποδέχεται ή όχι την αύξηση του τιμήματος που θα προτείνει κάθε φορά ο επόπτης της δημοπρασίας. Δεν θα έχει δικαίωμα να συμβουλευθεί ούτε τους συνεργάτες του που θα βρίσκονται σε άλλη αίθουσα αλλά στον ίδιο όροφο, περιμένοντας υπομονετικά το τέλος της διαδικασίας. Με λίγα λόγια μπορεί ένα κανάλι να εξασφαλίσει τηλεοτπική άδεια το απόγευμα της Τρίτης και οι επιτελείς του που θα βρίσκονται λίγα μέτρα πιο μακριά να το πληροφορηθούν το βράδυ της Πέμπτης!