Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

IshowSpeed: Μία μέρα με τον διάσημο YouTuber - Θαυμαστές τον κυνηγούσαν στο κέντρο της Αθήνας

Φρενίτιδα από το κοινό του, που τον κυνηγούσε σε όλη την πόλη

Media

Στην Αθήνα βρέθηκε ένας από τους πιο γνωστούς και αναγνωρίσιμους YouTubers του κόσμου, ο IshowSpeed, που θέλησε να φάει γύρο και να δώσει μίνι αγώνα μποξ έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

Ο Αμερικανός content creator και «φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο» -όπως λέει ο ίδιος για τον ποδοσφαιριστή που (λέει πως) λατρεύει-, ο οποίος συνεχίζει να κάνει βόλτες στην Ευρώπη, δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψη στη γειτονική Αλβανία και τη συνάντηση με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, βρέθηκε στους αθηναϊκούς δρόμους για ένα παρόμοιο live stream στο οποίο μετακινούνταν με αυτοκίνητο μέσα στην πόλη και έκανε διάφορες στάσεις για να κάνει το κομμάτι του.

Πλέον o YouTuber έχει αποχωρήσει από τη χώρα μας και πάει σε μία άλλη που η εθνική της ομάδα διαθέτει έναν καλό σέντερ φορ, όπως είπε στο βίντεο με το οποίο ήθελε να «τιζάρει» τον επόμενο προορισμό του.

Ποιος είναι ο IshowSpeed 

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο IshowSpeed απέκτησε μεγάλη δημοφιλία εξαιτίας των υπερβολικών αντιδράσεών του, των χαρακτηριστικών μορφασμών του και των ουρλιαχτών του. Γενικά έχει δημιουργήσει μια περσόνα που του έχει αποφέρει εκατομμύρια, αλλά και κάποιες μεγάλες συναντήσεις, αφού έχει βρεθεί ακόμη και στην εκδήλωση για τη Χρυσή Μπάλα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του, μιας και σε κάποιο σημείο της πορείας του καρπώθηκε μέρος της επιρροής που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον κόσμο, δηλώνοντας ο μεγαλύτερος θαυμαστής του στον πλανήτη. Μετέπειτα ξεκίνησε να πηγαίνει και σε αγώνες, με τους χορηγούς να τον βάζουν γρήγορα και σε αυτό το οικονομικό παιχνίδι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι το να... μπερδεύει ονόματα και καταστάσεις, με την κακή υποκριτική του για κάποιο λόγο να αυξάνει όλο και περισσότερο το κοινό του ημέρα με την ημέρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Η κάθοδος των μυρίων αρχηγών

Μη χάσετε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Δ...

Η νέα εποχή του UEFA Champions League ξεκινά στην COSMOTE TV

Και οι 18 αγώνες της 1ης αγωνιστικής της League Phase στα κανάλια COSMOTE SPORT - Ξεχωρίζουν τα μας Μίλαν-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ, Μονακό-Μπαρτσελόνα και Αταλάντα-Άρσεναλ

Φόρτωση άρθρων...