Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Κατακραυγή κατά Καρβέλα: «Αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπεύσουμε τη φτώχεια»

Media

Αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο του Νίκου Καρβέλα στο Youtube στο οποίο ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη λύση ενάντια σε κάθε πρόβλημα, όπως αυτό της φτώχειας.

Και η λύση αυτή, σύμφωνα με τον συνθέτη, δεν είναι άλλη από το να «γκρεμίσουμε τις εκκλησίες» που κατά τον ίδιο αποτελούν τη «ρίζα του κακού» και «αποβλακώνουν τους πιστούς» τους οποίους χαρακτηρίζει «πρόβατα».

Λίγο μετά τη δημοσίευση, τα σχόλια στο διαδίκτυο πήραν «φωτιά» με τους περισσότερους να διαφωνούν μαζί του, υποστηρίζοντας ότι μιλά εκ του ασφαλούς. Δεν έλειψαν, μάλιστα, και αυτοί που τον παρότρυναν να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή με… ηρεμιστική δράση!

«Βαμμένα μαλλιά καμμένα μυαλά» σχολίασε κάποιος. «Θυμήθηκες στα 70+ σου να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις και αξίες σου εκ του ασφαλούς;» έγραψε κάποιος άλλος.

karvelas
karvelas
karvelas
karvelas
karvelas
karvelas
karvelas
karvelas
karvelas

Τι είπε στο βίντεο ο Νίκος Καρβέλας

«Το πρόβλημα είναι η Εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η Εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα… Και να με ρωτάς εμένα: “Οκ, Καρβέλα, όλοι λες ότι είμαστε ένας λόχος, ο οποίος χεζ** σε ένα μέρος και εμείς τα τρώμε στο κεφάλι. Και; Σου λέω: “Είσαι διατεθειμένος να το λύσεις αυτό το πρόβλημα;”. Είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, είμαι διατεθειμένος να κάνω ένα κόμμα, ψήφισέ με για να σε βοηθήσω να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Πόσοι είναι εκείνοι που θα δεχτούν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο, ο οποίος τους λέει: “Θα σας απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται “Εκκλησία”. Πόσοι είναι εκείνοι που θα πουν: “Ναι, αυτό θέλουμε, αυτόν περιμέναμε, αυτός είναι ο Μεσσίας μας που θα μας οδηγήσει στη λύση της φτώχειας;” αναφέρει στο εν λόγω βίντεο και προσθέτει:

«Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η φτώχεια; Ναι. Ναι. Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα και το καινούργιο του κόμμα, που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δεν θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους. Δεν θέλει τους ανθρώπους που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δεν βοήθησε και δεν θα βοηθήσει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκατομμύρια ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς… αποχαυνωμένοι και δεν μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03-07-2024)

Το ματς Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 14:00 COSMOTE ...

Φόρτωση άρθρων...