Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Κλείδωσε και η δεύτερη άδεια - Σήμερα οι τελικές ανακοινώσεις

Media

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα “κλείδωσε” και η δεύτερη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, στην μακρά και επίπονη διαδικασία που ξεκίνησε χθες στις εννιά το πρωί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κι αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

Αν και οι λεπτομέρειες των δύο πρώτων γύρων παραμένουν ακόμη μυστικές, λόγω της απαγόρευσης κάθε επικοινωνίας όλων των εμπλεκομένων με “τον έξω κόσμο”, απόλυτα έγκυρες πηγές, υπογράμμιζαν χθες την νύχτα, ότι όλα μέχρι τώρα έχουν κυλήσει ομαλά και το ύψος των προσφορών κινείται μέχρι στιγμής σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Την ώρα που το διαδίκτυο έχουν αρχίσει να κατακλύζουν αναρτήσεις οι οποίες αναφέρουν ονόματα επιχειρηματιών ή ακόμη και ποσά με τα οποία πήραν τηλεοπτική άδεια στη δημοπρασία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κυβερνητικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, διαψεύδουν ότι υπάρχουν «πληροφορίες» και διαρροές, τονίζοντας ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζωγράφου: Θύμα απατεώνων 13χρονος - «Η μάνα σου σκότωσε σε τροχαίο ένα ανήλικο» - Συνελήφθη 67χρονη αλλοδαπή

Δεν χωράει πλέον ο νους τι σκαρφίζονται οι απατεώνες προκειμένου να ξεγελάσουν κόσμο μέσω τηλεφώνου. Στην περιοχή του Ζωγράφου, στην οδό Γαυγαμήλων, ένα 13χρονο αγόρι σήκωσε το ...

Φόρτωση άρθρων...