Δευτέρα
30 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινέλλα: Στην Ελλάδα ο εγγονός της -Ταξίδεψε από το Εδιμβούργο για να την επισκεφθεί

Media

Στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του και σπουδαίας ερμηνεύτριας, Μαρινέλλας, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο εγγονός της τραγουδίστριας, Δημήτρης.

Σε πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο εγγονός της τραγουδίστριας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στο Εδιμβούργο στο πλαίσιο των σπουδών του, καταγράφεται να μπαίνει στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, προκειμένου να την επισκεφθεί.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, αυτή είναι και η πρώτη φορά που ο εγγονός της τραγουδίστριας καταγράφεται on camera, με την οικογένεια της Μαρινέλλας να κρατά χαμηλό προφίλ και να αποφεύγει τη δημοσιότητα.

 

 

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου στη ΜΕΘ νοσοκομείου «Υγεία», μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κατάρρευση της «μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού» στη σκηνή του Ηρωδείου, στη διάρκεια συναυλίας της, προκάλεσε σοκ στον πανελλήνιο, με τα social media να πλημμυρίζουν με ένα «κύμα» αγάπης προς το πρόσωπό της, και τους συναδέλφους της να της στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, και ενώ έχουν συμπληρωθεί τέσσερα 24ωρα νοσηλείας της ερμηνεύτριας στη ΜΕΘ, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: ΠΑΣΟΚ – Εκτόξευση στο 20%

Μη χάσετε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Ε...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-09-2024)

Ο αγώνας Λαμία – Πανσερραϊκός για τη Super League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: 08:00 COSMOT...

Φόρτωση άρθρων...