Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Νέα ανάρτηση των Coldplay με το βίντεο κλιπ από το Ηρώδειο (video)

Ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο, στην Αθήνα, ανέβασαν οι Coldplay στα social media

Media

«Must watch αν έρχεστε σε ένα από τα σόου μας αυτό το καλοκαίρι» έγραψε το συγκρότημα στην ανάρτηση, στην οποία φαίνεται το πλήθος στις κερκίδες να κουνά τα χέρια του, ενώ οι Coldplay παίζουν στο Ηρώδειο το νέο τους κομμάτι, «Feels Like I'm Falling in Love», που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Ιουνίου.

Δείτε την ανάρτηση των Coldplay από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο

Οι κερκίδες έχουν γεμίσει με φώτα, όπως συνηθίζεται στις εντυπωσιακές συναυλίες των Coldplay, ενώ το κοινό τραγουδά τους στίχους δυνατά μαζί με την μπάντα.

Η ατμόσφαιρα στο βίντεο κλιπ, με τα led βραχιόλια που φωτίζουν ρυθμικά στα χέρια του κοινού, που βρέθηκε στο Ηρώδειο μετά από κάλεσμα, είναι μαγική, όπως είναι και στα live του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/06/2024)

Οι νοκ-άουτ αναμετρήσεις Ελβετία-Ιταλία και Γερμανία-Δανία, με τις οποίες ανοίγει η αυλαία της φάσης των «16» του Euro 2024, οι αγώνες για το Κόπα Αμέρικα, το πρώτο φιλικό προετοιμ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-06-2024)

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ με αντίπαλο την Άλκμααρ και οι αγώνες για το Κόπα Αμέρικα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες ο...

Φόρτωση άρθρων...