Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Πέθανε ο εκδότης Κώστας Μήτσης

Media

Ο ξενοδόχος και εκδότης Κώστας Μήτσης, «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή. Ο Κώστας Μήτσης, δραστηριοποιήθηκε στον τουρισμό για δεκαετίες, μέσα από την αλυσίδα Mitsis Hotels. Γεννήθηκε στο Κρυονέρι Πωγωνίου στα Ιωάννινα από όπου έφυγε την περίοδο του εμφυλίου για την Αθήνα. Ξεκίνησε ως πωλητής ενδυμάτων και στη συνέχεια έφτιαξε πλεκτήριο στο Γαλάτσι. Αργότερα μεταπήδησε στον τουρισμό δημιουργώντας 25 περίπου ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα ασχολήθηκε με τον τύπο, έχοντας στην ιδιοκτησία του τον «Αδέσμευτος Τύπος» και την «Βραδυνή». Η κηδεία του θα γίνει στο χωριό του,στο Κρυονέρι Πωγωνίου, όπως επιθυμούσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:47 στο Άγιο Όρος. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αυτόματη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χλμ και η τοποθ...

Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος

Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες ώρες στο Άγιο Όρος, με τον πιο ισχυρό από αυτούς να καταγράφεται στις 12:50 και να είναι της τάξης των 4,6 Ρίχτερ.

Συνελήφθη διακινητής στον Έβρο: Μετέφερε με πολυτελές κλεμμένο όχημα μη νόμιμους μετανάστες

Διακίνητης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών. Ο διακινητής συνελ...

Φόρτωση άρθρων...