Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Survivor: Αποκλείστηκαν από τα επόμενα έπαθλα ο Ορφέας και η Μαρία

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Media

Ο Ορέστης και η Μαρία αποκλείστηκαν από τα επόμενα έπαθλα του Survivor, αφού παραβίασαν τους κανονισμούς.

Λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός έκανε την ανακοίνωσή του στους δύο παίκτες της κίτρινης ομάδας.

Όπως είπε, το γεγονός ότι οι δυο τους έφυγαν από την καλύβα τους μέσα στη νύχτα παραβιάζει τους κανόνες, με αποτέλεσμα να υπάρχει ποινή στους δύο παίκτες.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

«Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες του αγώνα ατομικής ασυλίας, έχω να κάνω μια ανακοίνωση, Η οποία αφορά σε δυο άτομα που ανήκουν στην κίτρινη ομάδα. Αυτά είναι η Μαρία και ο Ορφέας. Είχαμε χθες το βράδυ μια παράβαση των κανονισμών. Τα παιδιά κινήθηκαν εκτός των ορίων του καμπ, εκτός ορίων της παραλίας, κάτι το οποία για εμάς είναι εξαιρετικά ανησυχητικό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτή η παραβίαση συνέβη το βράδυ, μες στη νύχτα και μας πήρε αρκετή ώρα μέχρι να τους βρούμε και να δούμε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία τους γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Είστε σε μια ζούγκλα η οποία κρύβει αρκετούς κινδύνους, ειδικά μες στη νύχτα δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι, οπότε είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείς».

Τέλος, τους εξήγησε ότι θα υπάρξει ποινή, προκειμένου κάτι παρόμοιο να μην ξανασυμβεί. «Αυτή η παράβαση των κανονισμών φυσικά θα επιφέρει και ποινή στα δυο συγκεκριμένα άτομα», ανακοίνωσε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του- Τους πάντρεψε ο Χάρης Δούκας

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Απριλίου στο Δημαρχείο Αθηνών. Ο παρουσιαστής και ο σύντροφός του έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ενώ ο Χάρη...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18-10-2024)

Το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της Euroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτι...

Φόρτωση άρθρων...