Μία ανακοίνωση -«βόμβα» έκανε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενημερώνοντας τους παίκτες για μία ακόμη οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γρυμανέλη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρίσει από τον Άγιο Δομίνικο, με τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί ότι ο παίκτης της Κίτρινης Ομάδας «δεν αντέχει πλέον την ψυχολογική πίεση».

«Ίσως να μην ήμουν ποτέ έτοιμος για αυτό το ταξίδι», σημείωσε ο πρώην, πλέον, παίκτης του reality επιβίωσης μιλώντας για την απόφασή του, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις από τον φετινό κύκλο του Survivor να έχουν φτάσει πλέον τις τέσσερις.

Survivor: Ο Γιάννης Γρυμανέλης αποχώρησε οικειοθελώς -«Η καρδιά μου δεν ήρθε ποτέ στον Άγιο Δομίνικο»

«Πριν φύγουμε από την Ελλάδα, σας είχαμε ενημερώσει ότι το Survivor είναι ο δυσκολότερος αγώνας επιβίωσης. Πολύς κόσμος θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση σας. Εσείς τα καταφέρατε. Πήρατε το πολυπόθητο “ναι” και βρίσκεστε εδώ. Θέλω να αναφερθώ σε έναν παίκτη από την κίτρινη ομάδα, τον Γιάννη Γρυμανέλη. Ο Γιάννης με ενημέρωσε ότι δεν αντέχει πλέον την ψυχολογική πίεση και θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Του έχει λείψει η οικογένειά του, πολλά πράγματα πίσω στην πατρίδα και έχει καταλήξει σε μια απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με τον Γιάννη Γρυμανέλη να σημειώνει ότι πρόκειται για την τελική του απόφαση.

«Μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι είχα ένα μότο, είπα ότι η ψυχική δύναμη υπερτερεί της σωματικής. Από την πρώτη κιόλας μέρα, δυστυχώς εδώ ήρθε μόνο το σώμα μου. Πιστεύω ότι έδειξα ότι ήταν ικανό το κορμί μου να δώσει μεγάλες μάχες. Όμως από την πρώτη ημέρα, η ψυχή μου, η καρδιά και το μυαλό μου νομίζω ότι δεν ήρθαν ποτέ εδώ. Είχα την τύχη στη ζωή μου να γνωρίσω μια υπέροχη σύζυγο, και να μου χαρίσει δύο πανέμορφα παιδιά. Για αυτό τον λόγο, ψυχικά ίσως να μην ήμουν ποτέ έτοιμος για αυτό το ταξίδι», εξήγησε στη συνέχεια ο Γιάννης Γρυμανέλης για την απόφασή του αποχωρήσει, πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.