Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Survivor Τελικός: Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ

Media

Η βραδιά του ημιτελικού έφτασε στο τέλος της με τους τέσσερις φιναλίστ να μένουν τρεις.

Το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου σε απευθείας μετάδοση από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, ο Φάνης Μπολέτσης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα μπήκαν στις μονομαχίες προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην τριάδα του τελικού.

Για πρώτη φορά είδαμε live τους παίκτες να αγωνίζονται μπροστά στο κοινό και στις οικογένειές τους οι οποίες ήταν εκεί προκειμένου να τους εμψυχώσουν από τις κερκίδες.

Ο Γιώργος Λιανός, όπως πάντα υποστηρικτικός με τους παίκτες, αντιλήφθηκε από την έναρξη της βραδιάς την αγωνία αλλά και το άγχος τους για τα όσα θα ακολουθούσαν στα αγωνίσματα με τις μεταξύ τους μονoμαχίες.

Φάνης Μπολέτσης, Κατερίνα Δαλάκα και Ντάνιελ Νούρκα «κλείδωσαν» τη θέση τους για τον τελικό της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο Γαλάτσι.

Μετά από πολύωρες μονομαχίες, ο Γιώργος Γκιουλέκας έφτασε πολύ κοντά στην τριάδα, ωστόσο ο Ντάνιελ Νούρκα επικράτησε στις μεταξύ τους μονομαχίες, με τον 29χρονο παίκτη του Survivor να μένει εκτός τελικού.

Πλέον, οι τρεις φιναλίστ ετοιμάζονται για την τελευταία τους «μάχη» αυτή που θα φέρει σε έναν από τους τρεις το έπαθλο των 100.000 ευρώ και τον τίτλο του μεγάλου νικητή!

Οι αντιδράσεις των φιναλίστ μετά τις μονομαχίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/06/2024)

Οι νοκ-άουτ αναμετρήσεις Αγγλία-Σλοβακία και Ισπανία-Γεωργία, για τη φάση των «16» του Euro 2024 και τα Grand Prix στη Formula 1 και στο Moto GP ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλ...

Φόρτωση άρθρων...