Ο συνδυασμός «Δημοσιογραφική Ενότητα-Προοπτική» πλειοψήφησε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), λαμβάνοντας 224 ψήφους και 7 έδρες.

Ο συνδυασμός «Ασύνταχτο Μέτωπο Αγώνα Δημοσιογράφων» έλαβε 60 ψήφους και τις υπόλοιπες 2 έδρες.

Από την «Δημοσιογραφική Ενότητα-Προοπτική» εκλέγονται στο διοικητικό συμβούλιο οι Ιωάννης Βοϊτσίδης, Νικόλαος Καρράς, Βασίλειος Κοντογουλίδης, Αντώνιος Ρεπανάς, Ρωμανός Κοντογιαννίδης, Μαρία Πλήκα και Ραλλιώ Λεπίδου.

Από το «Ασύνταχτο Μέτωπο Αγώνα Δημοσιογράφων» εκλέγονται στο διοικητικό συμβούλιο οι Φιλομήλα Δημολαϊδου και Χαράλαμπος Μπίκας.

Από την «Δημοσιογραφική Ενότητα-Προοπτική» εκλέγονται στην εξελεγκτική επιτροπή ο Αναστάσιος Φωκιανίδης και η Αθανασία Μπαχτσεβάνη και από το «Ασύντακτο Μέτωπο Αγώνα Δημοσιογράφων» ο Κωνσταντίνος Καντούρης.

Για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής βρέθηκαν 322 ψηφοδέλτια από τα οποία 315 έγκυρα, 3 άκυρα και 4 λευκά.

Στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο εκλέγονται οι Νικόλαος Οικονόμου, Ειρήνη Τσαρούχα και Μαρία Καραούλη. Στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο εκλέγονται οι Ξενοφών Μαυραγάνης, Λεωνίδας Λιάμης και Αριάδνη Παπαφωτίου. Στο συμβούλιο τιμής και δεοντολογίας εκλέγονται οι Νικόλαος Ασλανίδης, Νικόλαος Δημαράς, Παύλος Νεράντζης, Σωτήριος Θεολογίδης και Νικόλαος Βολωνάκης.

Τέλος, στο διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος, εκλέγονται οι Αναστάσιος Ρέτζιος, Μαρία-Μάρνη Χατζηεμμανουήλ, Αικατερίνη Καριζώνη, Νικόλαος Βολωνάκης και Μπέκα Βασιλική.