Τα ριάλιτι επιστρέφουν δυναμικά στην μικρή οθόνη, τη νέα σεζόν 2024-2025. Μαγειρική, σασπένς, άθληση, έρωτες, κόντρες και μεγάλα έπαθλα, θα καθηλώσουν τους λάτρεις των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Ποια έχουν πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσουν κανονικά τη νέα χρονιά και ποια είναι αυτά που θα δούμε για πρώτη φορά, στη μάχη του ανταγωνισμού; Ποια παλιά κι αγαπημένα shows παίρνουν θέση στο πρόγραμμα;

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός με όσα ριάλιτι θα δούμε τη νέα σεζόν 2024 – 2025, ανά κανάλι.

Power of Love (ΣΚΑΙ)

Το πιο ερωτικό ριάλιτι, επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΙ, το καλοκαίρι του 2024. Το Power of Love παίρνει θέση στο πρόγραμμα, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Τα επεισόδια θα παίζονται καθημερινά στις 22:00 μετά τη σειρά “Bahar – Νέα αρχή”.

Exatlon (ΣΚΑΙ)

Τη θέση του Survivor παίρνει το ριάλιτι Exatlon, ένα δυνατό παιχνίδι που έρχεται το φθινόπωρο για να καθηλώσει, με έντονο το αγωνιστικό αποτύπωμα του reality επιβίωσης, χωρίς ωστόσο τις προστριβές ανάμεσα στους παίκτες. Το τρέιλερ βρίσκεται ήδη στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Tempting fortune (ΣΚΑΙ)

Ένα ακόμη αγωνιστικό ριάλιτι παίρνει θέση στο πρόγραμμα. Θα ακολουθεί το Exatlon, θα φέρει την υπογραφή της Acun Media και θα αποτελείται από 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών θα έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς».

Cash Kitchen (ΣΚΑΙ)

Ένα ακόμη μαγειρικό ριάλιτι στη λίστα των παιχνιδιών για τη σεζόν 2024 – 2025. 12 παίκτες θα βάλουν όλη την αγάπη και το μαγειρικό τους ταλέντο για να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και όλους εμάς. Τι σχέση μπορεί να έχει η στρατηγική με την κουζίνα; Πόσο ρίσκο κρύβεται πίσω από τα πιάτα που θα μας παρουσιάσουν;

Φάρμα (STAR)

Ανάμεσα στα ριάλιτι που επιστρέφουν τη νέα σεζόν 2024 – 2025 στα κανάλια είναι και η «Φάρμα» που έρχεται στο STAR, με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και παίκτες celebrities που ετοιμάζονται να φορέσουν τις φόρμες τους και να ξεχυθούν στους αγρούς!

First Dates (STAR)

Το ερωτικό ριάλιτι που κατάφερε να μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, συνεχίζεται δυναμικά και τη νέα σεζόν, με παρουσιάστρια την Ζενεβιέβ Μαζαρί και συντροφιά της το αγαπημένο προσωπικό του εστιατορίου αγάπης.

MasterChef (STAR)

Το ριάλιτι μαγειρικής θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά. Οι αγαπημένοι μας κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους παίκτες για ακόμη μια χρονιά στις κουζίνες τους.

Dragon’s Den (Ant1)

Το Dragons’ Den θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με παρουσιαστή και πάλι με τον Σάκη Τανιμανίδη στο τιμόνι της παρουσίασης. Το επιχειρηματικό ριάλιτι, θα έχει τους ίδιους dragon’s, τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι – διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να εντυπωσιάσουν!