Τρίτη
08 Οκτωβρίου 2024

Όταν ο ναζισμός και ο ισλαμισμός κάνουν παρέα

Η εισβολή της Χαμάς στο ισραηλινό κιμπούτς την 7η Οκτωβρίου 2023,κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Το ίδιο και η σφαγή που ακολούθησε.

Η εισβολή της Χαμάς στο ισραηλινό κιμπούτς την 7η Οκτωβρίου 2023,κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Το ίδιο και η σφαγή που ακολούθησε. Οι Παλαιστίνιοι δεν θα βρουν ποτέ τη θέση τους στην Ιστορία, αν δεν απαλλαγούν από τον ισλαμό-ναζισμό που 17χρόνια δια της βίας τους κυβερνά και τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα.  

Για τον Αδόλφο Χίτλερ και τους ομοϊδεάτες του, την εξολόθρευση των Εβραίων την είχαν εντάξει σ’ ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τελική λύση». Για τη Χαμάς και το ακραίο ισλαμικό κίνημα που την ακολουθεί, η ιδέα «τελική λύση» είναι μέρος της ύπαρξής της, όπως αυτή σχεδιάστηκε και μπήκε σε εφαρμογή από τον αγιατολάχ Χομεϊνί, τον «άνθρωπο» που ανέδειξε το Κοράνι σε «εγχειρίδιο εγκλημάτων» και μετέτρεψε την αρχαία Περσία σε τόπο εφαρμοσμένου ισλαμισμού. 

Του Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου

Αυτού που δηλώνει ότι πας μη πιστός μουσουλμάνος δεν είναι άνθρωπος. Στη βάση αυτής της λογικής, συμμορίες λαθρεμπόρων όπλων, ναρκωτικών και εμπορίας γυναικών ,όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ, τους Παλαιστίνιους τους θέλουν δούλους και όχι ελεύθερους ανθρώπους. Εξάλλου η ελευθερία είναι απαγορευμένη λέξη στο Κοράνι. Ας ρωτήσουν κάποιοι τον φίλο και χρηματοδότη της Χαμάς   Ερντογάν και θα τους εξηγήσει λεπτομερώς γιατί. 

Ας διαβάσουν κάποιοι πολύ προσεκτικά το καταστατικό της Χαμάς και μετά ας μας πουν πως ένας λαός πρέπει να αντιδράσει σε δεδηλωμένους δυνητικούς δολοφόνους του. 
Με βάση λοιπόν αυτή την ιδεολογία, οι δολοφόνοι της Χαμάς, που συνήθως έχουν εκπαιδευτεί από κούνια για να σκοτώνουν, εφαρμόζουν κατά γράμμα την τακτική των περίφημων «Einsatzgruppen», δηλαδή των ναζιστικών παραστρατιωτικών οργανώσεων, που εκτιμάται ότι είχαν δολοφονήσει 1,5 εκατομμύριο Εβραίους. 

Εν τούτοις, αυτές οι ναζιστικές συμμορίες, ποτέ δεν έφτασαν στο επίπεδο να σφάζουν βρέφη και να ουρούν σε δολοφονημένες γυναίκες, όπως αυτό συνέβη πριν ένα χρόνο ακριβώς στο Ισραήλ, στη διάρκεια της εισβολής. Τα απεχθή εγκλήματά τους, είχαν δυτικού τύπου επιστημονικότατα. Άντε τώρα να πεις στη Χαμάς να φτιάχνει κρεματόρια. Ο αποκεφαλισμός με χασαπομάχαιρο είναι πιο πειστικός, για αυτούς στους οποίους απευθύνεται Το «υπέροχο» αυτό θέαμα είναι μέρος της κουλτούρας της Χαμάς, αλλά και όλων αυτών που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν  «τον δίκαιο αγώνα» της.  

Κατά τα λοιπά, καλό θα ήταν οι εγχώριες αρχές να αρχίσουν να ασχολούνται με το πόσοι και ποιοι είναι οι απεσταλμένοι της Χαμάς στην Ελλάδα. Διότι αυτοί που διαδηλώνουν υπέρ της  στην Αθήνα, μπορεί μεθαύριο να κάνουν αιματηρά ντου σε ντισκοτέκ τουριστών για παράδειγμα. Η σφαγή 150 και πλέον αθώων στο Μπατακλάν στο Παρίσι και οι αποκεφαλισμοί δασκάλων σε γαλλικά σχολεία, είναι γεγονότα με πολύ βαθύτερη ιδεολογική σημασία από αυτήν που κάποιοι δίνουν στο φαινόμενο του ακραίου Ισλάμ κρίνοντας το με δυτικά ορθολογικά κριτήρια. 

Η Χαμάς χαίρεται που ο Νετανιάχου έπεσε στην παγίδα της και σκοτώνει ανθρώπινες ασπίδες στη Γάζα. Αυτό επεδίωκε. Το ερώτημα είναι σε ποιο βαθμό ο μουσουλμανικός κόσμος θα  πέσει και αυτός στην καλοστημένη απάτη αυτών που τον θέλουν υπόδουλο και συρόμενο από μια δολοφονική κάστα μουλάδων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Τουρκία στους BRICS;

Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα στην εξωτερική μας πολιτική που όλοι δείχνουν σκόπιμα να αγνοούν η να αντιπαρέρχονται. Η Τουρκία παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ και μάλιστα δείχνει κατά καιρούς ν...

Το ήξερες ότι η ελευθερία σου σταματάει εκεί που δεν προσβάλεις τη δική μου οπτική – εντός και εκτός εισαγωγικών;

Το πρόσφατο περιστατικό με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Ματούλα Ζαμάνη, η οποία εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα στη σκηνή, έχει πυροδοτήσει σημαντικές συζητήσεις σχετικά με τα όρια της ελε...

Φόρτωση άρθρων...