Η περίπτωση του πρίγκηπα Χάρυ και της συζύγου του Μέγκαν ανοίγει νέες προοπτικές θησαυρισμού σε κάποιους γαλαζοαίματους και επίσημους. Πολύ απλά, τα κόμπλεξ και τα του οίκου τους τα πουλάνε έναντι αδρών αμοιβών και εξασφαλίζουν προσόδους για τα προσεχή 100 χρόνια.
Ιδιοκτήτης κάστρου στην Αγγλία, υπερπολυτελούς βίλλας στην Καλιφόρνια και τραπεζικών λογαριασμών με 12 έως 16 εκατ. δολλάρια, που κληρονόμησε από τη μητέρα του Νταϊάνα, ο πρίγκηπας Χάρυ, παρακινούμενος από σύζυγό του Μέγκαν, με συνεντεύξεις – κλαψούρισμα στο Netflix και με ένα βιβλίο έκθεσης των συμπλεγμάτων του και του άκρατου ναρκισσισμού του, θα δει τους λογαριασμούς του να αυξάνονται κατά 100 εκατ. δολλάρια και πλέον.
Κατά τα λοιπά από τις αφηγήσεις του πριγκηπικού ζεύγους, το οποίον ναι μεν γελοιοποιεί τη βρετανική βασιλική οικογένεια των Ουίνδσορ, αλλά διατηρεί τους τίτλους του, μαθαίνουμε πως, πότε και γιατί ο Χάρυ έκανε έρωτα για πρώτη φορά, με ποιο τρόπο δεν εξαρτήθηκε από την κοκαΐνη και με ποιά όπλα σκότωσε 25 Ταλιμπάν στη διάρκεια της σύντομης στρατιωτικής του παρουσίας στο Αφγανιστάν.
Περιγράφει επίσης τη βαθειά του απέχθεια για τον πατέρα και τον αδελφό του Γουίλλιαμ, ο οποίος μετά τον Κάρολο Γ’ θα είναι ο προσεχής βασιλιάς των Βρετανών. Από την άποψη αυτή, ο πρίγκηπας Χάρυ φαίνεται να θεωρεί ως βαριά προσβολή το γεγονός ότι αναγκάστηκε να περπατήσει δύο βήματα πίσω από τον μισητό μεγαλύτερο αδελφό του στις 19 Σεπτεμβρίου, την ημέρα της κηδείας της γιαγιάς τους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, και να δει τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να αντιμετωπίζεται αρνητικά ως ιδιότροπη παγκόσμια σούπερ σταρ και όχι ως πριγκίπισσα και μελλοντική σύζυγος βασιλιά
Είναι ξεκάθαρο έτσι, ότι έναντι 140 εκατ. δολλαρίων, τρεις περίπου μήνες πριν από την τελετή στέψης του πατέρα του, η οποία θα γίνει στις 6 Μαΐου, μια άλλη μεγάλη στιγμή εθνικής ενότητας και παγκόσμιας δόξας για τους Βρετανούς, ο μικρότερος γιος κατάφερε ένα μοιραίο πλήγμα στην εικόνα του Καρόλου Γ΄ και, μέσω αυτού, της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Και αυτό, σε μια εποχή που, αποθαρρυμένοι από την κατάσταση της χώρας τους και κουρασμένοι από τη λατρεία που εξακολουθούν να έχουν οι γονείς τους για μια βασιλική οικογένεια που θεωρείται η πλουσιότερη στον κόσμο, το 37% των νεαρών Βρετανών ηλικίας 18 έως 34 ετών τάσσονται υπέρ της κατάργησης της μοναρχίας.
Μήπως λοιπόν μετά το Brexit, το εγκαταστημένο στην Καλιφόρνια ζευγάρι έχει και άλλους στόχους για το Ηνωμένο Βασίλειο; Λέμε μήπως…;
Στη σημερινή εποχή του άκρατου λαϊκισμού, όλα είναι πιθανά ….