Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εκβιασμοί και οι περίεργες διαρροές από την «υπόγα» των τρολ

Αθάνατη η λαϊκή σοφία για τους δύο γαϊδάρους που μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα βρίσκει την πολιτική επιβεβαίωση της στην κωμωδία της «ενιαίας κεντροαριστεράς» για την συγκρότηση της οποίας (υποτίθεται πως) μάχονται-εναντίον ποίου άραγε;- Κασσελάκηδες και Ανδρουλάκηδες κι από κοντά Χαρίτσηδες και Βαρουφάκηδες, Ζωίτσες και κομματικοί αποσυνάγωγοι λιμοκοντόροι, Ραγκούσηδες και Σπίρτζηδες, όλοι μαζί, ομού κι αντάμα, να προσβλέπουνε στο θάμα!

Γράφει ο Χρήστος Υφαντής

Όπου «θάμα» η νεκρανάσταση του αποχωρήσαντος από την κομματική ιδιότητα και ζωή με δική του πρωτοβουλία, την οποία ασμένως επιβεβαίωσε με ομιλία του στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο Koc στην Πόλη, με ετήσια δίδακτρα 26.000 δολάρια, Αλέξη Τσίπρα, ως της έσχατης λύσης σε ένα άλυτο πρόβλημα πολιτικής διαχείρισης και εκπροσώπησης του χώρου.

Πρόβλημα άλυτο, καθώς οι επίγονοι του είναι από γραφικοί έως ανύπαρκτοι, με αποτέλεσμα οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις τους να ανταποκρίνονται στο «τρικυμία εν ποτηρίω», την ώρα που οι ίδιοι «φτιαγμένοι» από την ελαχιστότητά τους εμφανίζονται να συγκρούονται για τον διαμοιρασμό και την καλύτερη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού όταν «από κάτω τους» δεν υπάρχει άνθρωπος ούτε για δείγμα που να συγκινείται με αυτές τις φαρσοκωμωδίες.

Πέντε τάσεις στον Κασσελακικό, έξι αρχηγοί στο ΠΑΣΟΚ, τρικυμία εν κρανίω στην Νέα Αριστερά από την εκλογική φάπα που τους επεφύλαξε ο ελληνικός λαός και μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα γενικευμένης παρακμής και ιδεολογικής ξεφτίλας σε ολόκληρο το οικόπεδο της πάλαι ποτέ ισχυρής «δημοκρατικιάς παράταξης» παραπέμπουν σε μια κεντροαριστερή Πομπηία, που αναμένει στωικά τον Βεζούβιο να την θάψει στην τέφρα και τη λάβα.

Κι όμως τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα! Ο πάτος είναι μακριά ακόμη, ειδικά στο καφενείο της Κουμουνδούρου, στο οποίο έχουν βγει τα μεγάλα μαχαίρια και απειλούν πλέον με τρομακτικές αποκαλύψεις για τα ιερά και τα όσια του Τσιπρισμού, ανάμεσα στα οποία εκ των κορυφαίων θέσεων κατέχει ο στόλος των troll της διάσημης «υπόγας», ανάμεσα τους η διαβόητη Marka2, για την ταυτότητα της οποίας μια διαβρωτική και συνάμα αποκαλυπτική φήμη διατρέχει το διαδίκτυο.

Μια φήμη που συνδέει τον συγκεκριμένο λογαριασμό με την Μπέτυ, κατά κόσμον Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφο και μητέρα των παιδιών του Αλέξη Τσίπρα και την εμφανίζει σε ρόλο επαγγελματία των fake news και δολοφόνο χαρακτήρων με 0,60 ευρώ για κάθε ανάρτηση, εικόνα που (αν αποδειχθεί αληθής) θα ανατινάξει ό,τι έχει απομείνει όρθιο (λέμε τώρα!) από την παλιά ένδοξη εποχή της πρώτης φοράς αριστερά στην κυβέρνηση και τις μέρες του μεγαλείου της πρωθυπουργικής συντρόφου.

Μια φήμη που θα καταστρέψει εκ θεμελίων όλη την αριστερή παραφιλολογία και το περιβόητο αριστερό ηθικό πλεονέκτημα και θα παραδώσει στην κοινή χλεύη την εικόνα μιας αριστεράς που παραπέμπει σε πολιτική συμμορία και εργοστάσιο παραγωγής πολιτικών δολοφόνων.

Η συγκυρία μοιάζει ιδανική για αποκαλύψεις, καθώς ο εμφύλιος που μαίνεται εντός και πέριξ της Κουμουνδούρου έχει κάνει στόματα να ανοίξουν και επιτρέπει προσωπικά χτυπήματα κάτω από τη μέση, ένα ανάλογο ζει τώρα ο χώρος με την νυν ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να επιδιώκει την ηθική εξόντωση της προηγούμενης με απειλές για «μαύρα ταμεία» και «καμένη γη».

Η διαρροή για την σύνδεση του λογαριασμού Marka2 με την «Πιριστέρα τ΄Μπαζιάνα απ΄τσ Σουφάδις» προέκυψε από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, άρα αποτελεί πολιτική επιλογή της νυν ηγεσίας και απευθύνεται, ως καθαρός εκβιασμός, στον τέως πρόεδρο καλώντας τον να «ηρεμήσει και να πάψει να υπονομεύει τον Στέφανο, αλλιώς θα τρέχει και δεν θα φτάνει με όσα θα συμβούν».

Μεταξύ μας, όσα στο διαδίκτυο διακινούνται, είναι το σφαγμένο άλογο στο κρεβάτι του Αλέξη, καθώς «ο Στέφανος του έκανε μια πρόταση που δεν μπορεί να την αρνηθεί». Από την αντίδραση του τέως προέδρου στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν το μήνυμα ελήφθη ή θα χρειαστεί κάτι δραστικότερο, όπως, ας πούμε, λογαριασμοί υπεράκτιοι ή άλλες ανάλογες δραστηριότητες, με ή άνευ Βενεζουέλας.

Δεν είναι κάτι τρομακτικό, μην ανησυχείτε! Παλιότερα ο νυν θα είχε στείλει τον τέως στο κάτεργο να σπάει πέτρες με τη στάμπα του ψυχοπαθή ή θα τον είχε καρφώσει ο ίδιος στην αστυνομία για να τον οδηγήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα ως λακέ τις αντίδρασης και πράκτορα της CIA, γνωστά αυτά από τις σκληρές περιόδους της μετεμφυλιακής Ελλάδας και του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Τα σημερινά είναι πρόοδος. Να μια θετική όψη του διαδικτύου και των υπόγειων διαδρομών του, αντικαθιστά την εκτέλεση στο απόσπασμα από μια ανεκτή δολοφονία χαρακτήρα και τελειώνει εκεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Το να αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη του εαυτού του είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα στο δύσκολο δρόμο της επιτυχίας. Με άλλα λόγια οποίος θέλει τη βοήθεια της Αθηνάς ας κάνει τον ...

Φόρτωση άρθρων...