Ο τιτανοτεράστιος τιμονιέρης της εγχώριας «αριστεράς», Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενεδύθη ακόμη και την τήβεννο του Πρωθυπουργού, φαίνεται, ότι τον τελευταίο καιρό ασφυκτιά στο γραφείο του στην πλατεία Κουμουνδούρου, γι’ αυτό και κάθε μέρα, επιχειρεί με σπασμωδικές κινήσεις να ταράξει τα ελώδη νερά στα οποία κωπηλατεί ασθμαίνοντας, όμως αδυνατεί να φτάσει στον προορισμό, τον οποίο εναγωνίως αναζητά.

Εξαιτίας αυτής της αδυναμίας του, βρίσκεται μονίμως σε πλήρη (και όχι μετρία) σύγχυση, γι’ αυτό και κάνει διάφορες απονενοημένες κινήσεις, μήπως και ακούσει κανείς συντοπίτης μας τις κραυγές απόγνωσης. Αλλά επί ματαίω. Ουδείς συγκινείται με τα υπαρξιακά προβλήματα του Αλέξη.

Για τον λόγο αυτό προσφεύγει στην Βουλή, καλώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει σε ερωτήματα, για τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, γνωρίζει ότι οι λύσεις που έχουν δοθεί, βρίσκονται σε θετική κατεύθυνση.

Όμως, η άποψη, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται στην άκρως αντίθετη φορά, με όσα επιτάσσει η κοινή λογική. Δεν θα αναφερθούμε, στην κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όλα όσα διεπράχθησαν στην αλήστου μνήμης περίοδο από το 2015 μέχρι το 2019, έχουν καταγραφεί στον σκληρό δίσκο που διατηρεί στο μυαλό του, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα.

Θα αναφερθούμε μόνον στην αντιπολιτευτική συμπεριφορά του Τσίπρα, η οποία- πέρα από τα ασύστολα ψεύδη που διασπείρει – ξεπερνά ακόμα και τα όρια «της οργής του πεζοδρομίου», που είχε ακολουθήσει από το 2010 μέχρι το 2015 και τον βοήθησε να πάρει την εξουσία.

Μερικές σκηνές από την παρανοϊκή στάση του αρχηγού της αριστεράς. Λέει κατηγορηματικά «όχι», στις συμφωνίες που υπέγραψε η Ελλάδα με την Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες αν μη τι άλλο, προστατεύουν τη χώρα μας, από την αρπακτική βουλιμία των κοράκων της Άγκυρας. Τη στάση αυτή, την αποδοκιμάζει η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Και έρχεται σαν συνέχεια, της τακτικής του Τσίπρα «ΟΧΙ» σε όλα. Δηλαδή, όχι στη φύλαξη των Πανεπιστημίων (μόλις πριν από λίγες ημέρες κάποια καλόπαιδα έχτιζαν στο Πολυτεχνείο… καφενείο αναψυχής), όχι στα μέτρα για την πανδημία, τα οποία υπονόμευσε ο Αλέξης μαζί με τον Πολάκη από την πρώτη στιγμή, όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, όχι στην ανάπλαση του Ελληνικού, όχι στην συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ, όχι- όχι –όχι, σε ένα ατέρμονα κατάλογο αντίδρασης, ο οποίος εν πρώτοις αφορά την πρόοδο της χώρας και κατ’ επέκταση του ελληνικού λαού.

Ευτυχώς, που οι νουνεχείς και σώφρονες Έλληνες πολίτες, έχουν γνώση και κρίση, προκειμένου να βρεθούν με την θετική πλευρά της ιστορίας. Και να απομονώσουν τους ανορθολογιστές και όσους απεργάζονται την καθήλωση της πατρίδας μας στη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση.