Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Βουλή: Διάλογος εκτός ορίων μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη

Σκληρή σύγκρουση με έντονο διάλογο είχαν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. 

Η άγρια κόντρα κατά την συζήτηση νέας σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο ελληνικό δημόσιο για την αναβάθμιση των δομών υγείας.

Αφορμή για την ένταση έδωσε η παλαιότερη απόφαση και την περίθαλψη των ανασφάλιστων η οποία άλλωστε αποτέλεσε και την αιτία για την αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα.

Ο διάλογος μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!

Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

Γιώργος Στύλιος: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.

Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις

Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Η Βούλα Κ...

Ο Κ. Μητσοτάκης έπαιξε ποδοσφαιράκι στην 88η ΔΕΘ – “Είμαι Ολυμπιακός, αλλά εδώ έπρεπε να πω ΠΑΟΚ”

Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι έπαιξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην 88η ΔΕΘ, στο περίπτερο της Λειψίας που έχει εξαιρετικές αποδόσεις στη Μπουντεσλιγκα και είναι αδελφοποιημέν...

Φόρτωση άρθρων...