Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρουλάκης: Πήγε σε πανηγύρι στην Ξάνθη και ο dj έπαιξε το «Καλημέρα Ήλιε»

Παρασκήνιο

Στην έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στην Πλατεία Μητροπόλεως παρέστη ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο περιθώριο της περιοδείας του στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.

Με το «Καλημέρα Ήλιε» υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο πανηγύρι. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε χαλαρή κουβέντα με τους παριστάμενους και έβγαλε πολλές φωτογραφίες, ωστόσο ξεσηκώθηκε και ο ίδιος, όταν ο dj έβαλε τον «ύμνο του ΠΑΣΟΚ» και έπαιξε το «καλημέρα, Ήλιε καλημέρα».

«Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε το βίντεο:

@nikos.androulakis

Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα. 🙂 Καλημέρα ήλιε! 💚

♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Androulakis

Η περιοδεία του Ανδρουλάκη στη Ξάνθη

Την Ξάνθη επισκέφθηκε την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνεχίζοντας τη περιοδεία του στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία ξεκίνησε από το παζάρι της Ξάνθης, όπου συνομίλησε με πολίτες και νέους για τα καθημερινά προβλήματα που τους βαραίνουν. 

Το ίδιο απόγευμα συναντήθηκε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε μία ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα του ΕΒΕ Ξάνθης, ενώ το βράδυ έδωσε το παρών στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπέρ της παραπομπής του Στέφανου Κασσελάκη: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τη δικαιολογούν»

Για αναπόφευκτη παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω παραβίασης του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα, Κυριακή (15.09.24) η Κατερίνα Νοτοπούλου, μέλ...

Χάρης Δούκας: Παντρεύεται τη σύντροφό του «με παπά και με κουμπάρο» - Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, αποκάλυψε πως έχει προγραμματίσει τον θρησκευτικό του γάμο για μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Καλεσμένος στη...

Φόρτωση άρθρων...