Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Αυλωνίτης: Ο Τσίπρας πρέπει να βγει και να υποστηρίξει το κόμμα του - Είναι λάθος η σιωπή του

Λάθος χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, την πρωτοβουλία των 87 βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να στείλουν κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, ζητώντας διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είμαι αντίθετος με τη λογική των 87. Δημιουργείται εικόνα που δεν είναι καλή για τον κόσμο. Δεν αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα της κίνησης τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυλωνίτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τον Βασίλη Σκουρή και τον Σωτήρη Ξενάκη.

«Ο αδελφός του κ. Κασελακη μπορεί να είναι αδελφός του προέδρου του κόμματος, αλλά είναι λάθος αυτό που έκανε», πρόσθεσε.

«Βλέπω πρόσωπα στην ομάδα των 87 που είναι συνδεδεμένα με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να βγει μπροστά και να υποστηρίξει το κόμμα του. Είναι λάθος η σιωπή του. Έχουμε έναν αρχηγό σήμερα. Δεν βλέπω να έχει βγει με ένα τρόπο σοβαρό. Εγώ θα πόναγα το παιδί μου. Δεν μπορεί να βλέπει αυτές τις ομαδοποιημένες καταστάσεις που τον διέλυσαν κι αυτόν», επισήμανε ο κ. Αυλωνίτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοίγει φαύλος κύκλος στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας μέσω κύκλων καταχεριάζει τον Κασσελάκη για την «Αυγή»

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε σκληρή απάντηση μέσω κύκλων στον Στέφανο Κασσελάκη. Στην ...

Η κοινή παρουσία Καραμανλή και Σαμαρά σε παρουσίαση βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο

Στην κοινή εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Πολεμικό Μουσείο, είναι στραμμένα τα βλέμματα της γαλάζιας παράτ...

Φόρτωση άρθρων...