Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Εμφανίστηκε στενός συνεργάτης υφυπουργού που είχε εξαφανιστεί

Παρασκήνιο

Συναγερμός είχε σημάνει στην Αστυνομία, καθώς είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος ένας στενός συνεργάτης του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμου Κεδίκογλου.

Ο συνεργάτης του υφυπουργού δεν είχε δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του εδώ και δύο μέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδερφή του 39χρονου πήγε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία Χαλκίδας για να δηλώσει ότι εξαφανίστηκε, καθώς δεν μπορούσε να τον βρει πουθενά εδώ και δύο μέρες και είχε κλειστό το κινητό τηλέφωνό του και η οικογένειά του περνούσε ώρες αγωνίας.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών ήταν άμεση. Πηγές αναφέρουν πως ήταν έτοιμοι να εκδώσουν Silver Alert για την εξαφάνιση του 39χρονου.

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα μιας και ο άνδρας επικοινώνησε και δήλωσε πως είναι καλά και να σταματήσουν να τον ψάχνουν.

Για να κατευνάσει την ανησυχία της οικογένειάς του όσο και των συνεργατών του έκανε την εμφάνισή του και η υπόθεση έληξε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπίρτζης: Αν κερδίσει ο Κασσελάκης θα κάτσει μόνος του - Ζούμε μια κακή κωμωδία 11 μήνες

Ο Χρήστος Σπίρτζης, βρέθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» και μιλά για τον εμφύλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδεχόμενο επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη και σχολιάζει τα όσα διαδραματίζονται τον τε...

Η σημασία του χαρτοφυλακίου που αναλαμβάνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ο προσφάτως εκλεγμένος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας είναι από χθες ο νέος Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, γεγονός που ισοδυναμεί με αναβά...

Διαμαντοπούλου: Οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ γίνονται για να εκλεγεί ο επόμενος πρωθυπουργός

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, βρέθηκε χθες σε προεκλογική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Ξενία» στον Βόλο. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίε...

Φόρτωση άρθρων...