Ως γνωστόν, ο ταλαντούχος stand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός, πρόσφατα, ως καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 «Καλύτερα αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, είχε αποκαλύψει ότι μια από τις αγαπημένες του μιμήσεις ήταν ο Παύλος Γερουλάνος. Και έκανε μία on camera επίδειξη, με τρομερή επιτυχία. Όπως είχε πει τον φαντάζεται σε διάφορες δουλειές, ως υπεύθυνο σε συνεργείο αυτοκινήτων ή ως σπίκερ σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Απολαύστε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα να μιμείται τον Παύλο Γερουλάνο:

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, ανήρτησε ένα βίντεο ,με το οποίο απαντά... στην πράξη στον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τον δικαιώνει απόλυτα.

Ο κ. Γερουλάνος, το πήρε απόφαση και «τσαλακώθηκε». Ανήρτησε βίντεο, στο οποίο αρχικά θυμίζει το βίντεο με την μίμηση Τσουβέλα, Αμέσως μετά, εμφανίζεται ο ίδιος, γονατισμένος μπροστά από ένα αυτοκίνητο σε συνεργείο, κάνοντας τη διάγνωση: «Πάλι τα τακάκια σας κύριε Τσουβέλα;» του λέει γελώντας. Ποζάρει δε μπροστά από μια πινακίδα που γράφει... «Καλώς ήλθατε στην αυτοκινητοκλινική».

Για να σημειώσει: «Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ, φωτίζουν τη ζωή. Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανήκει σε αυτή την υπέροχη ομάδα».

Δείτε το βίντεο-απάντηση Γερουλάνου στον Τσουβέλα: