Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Έβαλε «φωτιά» η Φωτίου στη Βουλή – Απαράδεκτη συμπεριφορά, διαολόστειλε την Κεφαλογιάννη

Παρασκήνιο

Θερμό επεισόδιο είχαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. 

Την ώρα που οι δύο γυναίκες είχαν μια σφοδρή αντιπαράθεση για τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη, ακούστηκε από την πλευρά της Θεανώ Φωτίου «άει στο διάολο».

Αυτή η απρεπής έκφραση προκάλεσε την έκρηξη της Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας: «Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο Κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας».

Από την πλευρά της, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς είπε ότι δεν είπε τίποτα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Θεανώ Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Δημήτρης Κυριαζίδης, εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την Θεανώ Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, πήρε τον λόγο σχολιάζοντας, «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε με τον εξής τρόπο:

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άει στο διάολο

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

Η ένταση συνεχίστηκε και αργότερα με τη Θεανώ Φωτίου να επιμένει ότι δεν είπε τίποτα απρεπές.

Απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς είπε: «Κυρία υπουργέ δεν προεδρεύετε εσείς σε αυτή την αίθουσα...ως γνωστόν ούτε πήρατε εσείς είδηση ότι είπα κάτι απρεπές. Και εγώ προσωπικά είπα ότι δεν είπα τίποτα απρεπές προς την υπουργό ή στο Σώμα. Αυτά όμως είναι η εκμετάλλευση από ένα πολιτικό πρόσωπο που αυτή τη στιγμή θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιαννακοπούλου: Στο ΠΑΣΟΚ κόστισε η καταψήφιση των μη κρατικών πανεπιστημίων

Αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη άφησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να είναι υποψήφια για την αρχηγί...

Μπελέρης: Μου δόθηκε άδεια να παρευρεθώ στην ανακοίνωση της καθαίρεσής μου και όχι για να ορκιστώ

«Το παζλ μεθοδεύσεων -που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε από την αρχή έως το τέλος ο κ. Ράμα- συμπληρώθηκε», τονίζει ο Φρέντι Μπελέρης, στην πρώτη του δήλωση, μετά την καθαίρεσή του από ...

Καρτερός κατά Κασσελάκη: Ανοίξτε επιτέλους τα στόματά σας - Ο Τσίπρας δεν είναι αυτοφωράκιας κανενός

Δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, καλώντας παράλληλα τους τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ «να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα τους» ασκεί ο Θανάσης Καρτερός με ανάρτησή του στα so...

Φόρτωση άρθρων...