Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Ευρωεκλογές: Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ - «Ο χρόνος μετράει»

Παρασκήνιο

Με τον τίτλο «Ο χρόνος μετράει» το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το προεκλογικό του σποτ.

Στο βίντεο, γίνεται μία αναφορά εν συντομία την εκπαίδευση, την τρίτη ηλικία και το ΕΣΥ, το στεγαστικό, την εργασία, την κλιματική αλλαγή.

«Εσύ χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για αυτά που αξίζουν. Ο χρόνος μετράει, 9 Ιουνίου για την Ελλάδα και την Ευρώπη» αναφέρει στη συνέχεια το σποτ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να εμφανίζεται να μιλάει σε μια ομάδα πολιτών.

«Ηρθε η ώρα να αρχίσει ο χρόνος να μετράει. Να κάνουμε τις ευκαιρίες, πράξη για όλους. Τώρα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στις 9 Ιουνίου, συνεχίζουμε πιο δυνατά. Γιατί οι πράξεις μετράνε» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με το σποτ να κλείνει με το εξής μήνυμα: «Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννη για Σαμαρά: «Κατέθεσε την προσωπική του πικρία, ότι δεν τον παίζουνε»

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε στον ΣΚΑΪ, τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Όπως είπε αναφερόμενη στην κοινή εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρ...

Μητσοτάκης για το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay στο Ηρώδειο: «Εξαιρετική προβολή για τη χώρα μας»

Το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay, που γυρίστηκε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο, όταν το συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει τις δύο συναυλίες του στο ΟΑΚΑ, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκη...

Φόρτωση άρθρων...