Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Φαραντούρης: Πλώρη για νέα υποψηφιότητα από τις... Πρέσπες

Παρασκήνιο

Ένα «μήνυμα αντεπίθεσης» από τις Πρέσπες έστειλε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης, έπειτα από το θέμα ηγεσίας που έθεσε ο Παύλος Πολάκης.

Μήνυμα μέσω βίντεο από τις Πρέσπες, ανέβασε χθες (25.08.2024) ο Ευρωβουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο όπως ανέφερε είναι «σύμβολο ενότητας και συνεργασίας των λαών, σύμβολο μιας Ελλάδας εξωστρεφούς, δραστήριας, διεκδικητικής και αποτελεσματικής». Ο Νίκος Φαραντούρης εξέφρασε έτσι τη διάθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Εδώ, απ’ τη λίμνη των Πρεσπών, σύμβολο ενότητας και συνεργασίας των λαών, σύμβολο μιας Ελλάδας εξωστρεφούς, δραστήριας, διεκδικητικής και αποτελεσματικής.

Στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σύμβολο μιας Αριστεράς αποτελεσματικής με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια που κράτησε τη χώρα όρθια, έλυσε προβλήματα και μόχθησε για την κοινωνική και περιφερειακή συνοχή, τη μείωση των ανισοτήτων και την ειρήνη.

Ένα μοναδικό μήνυμα μπορώ να στείλω τούτες τις ώρες. Μήνυμα αντεπίθεσης, εξωστρέφειας, τελικά μήνυμα ελπίδας. Μπορούμε, στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο διπλό κέρδος του Μητσοτάκη, η τριχοτόμηση του ΠΑΣΟΚ και ο ημι-διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όλες δείχνουν μια ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας ως α...

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

Φόρτωση άρθρων...