Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι ΙΧ κόμμα Κασσελάκη

Πυρά για την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του μέσω videowall εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νίκος Φίλης, κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής στο Mega, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν υπακούει στη θεσμική τάξη.

Ο κ.Φίλης κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών, σημειώνοντας πως όταν θες να εκπροσωπήσεις τους ανθρώπους που δεν περνούν καλά, δεν επιδεικνύεις τον πλούτο, αυτό απάδει προς την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη.

Παράλληλα έστρεψε τα βέλη του κι εντός ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον γνώριζαν όσοι τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν πρόεδρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φύγει από την αριστερά προς την κεντροδεξιά κι έχει μετατραπεί σε ΙΧ κόμμα του κ.Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπέρ της παραπομπής του Στέφανου Κασσελάκη: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τη δικαιολογούν»

Για αναπόφευκτη παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω παραβίασης του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα, Κυριακή (15.09.24) η Κατερίνα Νοτοπούλου, μέλ...

Η περιθωριοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, το στοίχημα του ΠΑΣΟΚ για σοβαρή ηγεσία και η αδιέξοδη αντι - μητσοτακική σύμπραξη

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι έχουν γίνει "σαν τα πουλιά της κλώσας" και είναι μάταιη κάθε προσπάθεια για να δείξουν τα στελέχη του ότι μπορούν να συνεννοηθούν και ...

Φόρτωση άρθρων...